Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Γαλατσόπουλος: «Η αρχή της επανάστασης του ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος μίλησε για την χθεσινή σπουδαία μέρα στο τμήμα βόλεϊ του Δικεφάλου, ενώ στάθηκε και στα θέματα που «καίνε» τον μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Γιώργο Ανδρέου που είναι ο πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας και στηρίζει το βόλεϊ του ΠΑΟΚ τα τελευταία 7 χρόνια. Και κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας να πάρει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έφερε 10.000 κόσμο που έμαθε το βόλεϊ, αποδείχθηκε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια και ζούμε 365 μέρες μαζί, δεν είμασταν μόνο χθες. Τα συγχαρητήρια αξίζουν πρώτα στον Γιώργο επειδή αυτός ματώνει και πληρώνει. Γίνεται μια σοβαρή δουλειά και αυτό φάνηκε με αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν υπέροχος δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και έδειξαν πόσο πόθο έχουν για τίτλους και έστειλαν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση».

Για την προσπάθεια εξυγίανσης της ΚΑΕ: «Τα μεγέθη είναι διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα θέμα σοβαρό και δεν φτάνουν μόνο τα λεφτά. Αυτό που συνέβη χθες είναι κάτι πρωτοφανές ήταν μία πραγματική αλήθεια το όραμα που δίνει ο Ιβάν Σαββίδης.  Όλα ξεκινάνε από εκεί! Η αρχή της επανάστασης είναι η χθεσινή μέρα για όλα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι η συνταγή είναι αυτό και για το μπάσκετ! Η επιθυμία η δική μου και του Μπάνε είναι να πάρουμε και εμείς τίτλους. Τρία χρόνια έχουμε καταφέρει να υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Είναι ο πρωταθλητής των 12! Φέτος μας στερήσανε ένα κύπελλο! Η λύση για να αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ είναι μόνο ο επενδυτής!»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: