Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

«Θέλει οργάνωση»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Μέλκας και μίλησε για την κατάσταση και τους στόχους της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα όπως ήρθαν. Είναι καλό που πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ για την Θεσσαλονίκη. Πρέπει και στον Άρη να γίνουν άλλες προσπάθειες και άλλη οργάνωση για να υπάρχει το τμήμα εκεί που ήταν παλιά».
Για το αν χρειάζονται πολλά χρήματα:
«Πάρα πολλά χρήματα οπωσδήποτε δεν χρειάζονται αλλά χρειάζεται καλή οργάνωση με ανθρώπους που ξέρουν βόλεϊ. Πρέπει κάποιοι να είναι εργάτες, να τρέξουν και να φέρουν έσοδα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι αλλά χρειάζονται πολλοί περισσότεροι».
Για τις προσπάθειες που γίνονται για να βρεθούν έσοδα:
«Η λύση δεν είναι αυτή όμως γίνονται κάποιες προσπάθειες από την διοίκηση. Έτσι όπως έχουν φτάσει τα πράγματα όλα τα προβλήματα βγαίνουν προς τα έξω. Είναι μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που περιμέναμε».
Για το πώς μπορεί να βρει λύσεις ο Άρης:
«Έτσι όπως είναι η κατάσταση πρέπει κάποιοι άνθρωποι να ξεκινήσουν από το μηδέν. Επίσης, τα πράγματα έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο και ο Α.Σ περιμένει και το ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος θα πρέπει να κάνει ένα σταφ ικανό και να γίνει και η ομάδα ανταγωνιστική».
Για το αν είναι διατεθειμένος να περιμένει:
«Έχουμε υπομονή και πρέπει να περιμένουμε. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι μπορεί να γίνει. Θέλει υπομονή».
Για το ποδοσφαιρικό τμήμα:
«Δυστυχώς την τελευταία βδομάδα δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Ελπίζω να επιστρέψει ο Άρης στην πρώτη κατηγορία για να ζεσταθεί και ο κόσμος. Η Γ’ εθνική δεν είναι η θέση του Άρη».
*Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: