Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Τσεχ: «Αυτός ο τίτλος μπορεί να γίνει η αρχή μιας νέας εποχής»

Ο Πετρ Τσεχ δήλωσε πως η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ από την Τσέλσι μέσα στις επόμενες αγωνιστικές μπορεί να γίνει η αρχή για μια νέα εποχή στην ομάδα, αφού θα κάνει πιο έμπειρους τους νέους ποδοσφαιριστές του συνόλου.  
«Τελευταία φορά που κερδίσαμε το πρωτάθλημα ήταν το 2010. Έχει περάσει αρκετός καιρός. Ευελπιστώ πως αυτός ο τίτλος θα γίνει η αρχή μιας νέας εποχής, για μια άλλη γενιά παικτών. Μόνο εγώ, ο Ντρογκμπά και ο Τέρι είμαστε εδώ την τελευταία δεκαετία, οπότε μπορούμε να πούμε πως αυτή είναι η νέα γενιά της Τσέλσι. Ελπίζουμε πως θα πάρουμε τον τίτλο την Κυριακή και η ομάδα θα συνεχίσει από εκεί.
Μπορείς να γίνεις σπουδαίος παίκτης παίρνοντας εμπειρία από δύσκολα παιχνίδια, αλλά όταν γίνεσαι πρωταθλητής κάνεις ένα βήμα παραπάνω» ανέφερε ο Τσέχος και συνέχισε για την κουβέντα που τους έκανε στο ημίχρονο κόντρα στην Λέστερ (1-0 οι «αλεπούδες») ο Ζοσέ Μουρίνιο:
«Ας το συνοψίσω. Μας είπε ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί και αυτό ήταν κάτι που το ξέραμε. Δεν θα κερδίζαμε έτσι το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τους δημιουργήσαμε πρόβλημα. Δεν τους ασκήσαμε καθόλου πίεση. Έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι, κάτι που κάναμε στο δεύτερο μισό όταν πήραμε τον έλεγχο».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: