Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Κλέιτον: «Θα το παλέψουμε με τον Ολυμπιακό»

Να νικήσει τον Ολυμπιακό και να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παλέψει η Ξάνθη, όπως είπε σε συνέντευξή του στοn ΣΠΟΡ FM 94,6 ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Σίλβα Κλέιτον.

Κλέιτον: «Θα το παλέψουμε με τον Ολυμπιακό»
Για την πρόκριση της Ξάνθης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε στοn ΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή «Playball» και τους Μάνο Ζερβάκη και Βαγγέλη Νεραντζιά ο Σίλβα Κλέιτον.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε πως οι ακρίτες θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου και συμπλήρωσε πως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Σίλβα Κλέιτον στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

Τη φετινή σεζόν της Ξάνθης:
«Είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και κοντά στις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα. Θα το παλέψουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Αν φοβήθηκε την ώρα του αγώνα ενδεχόμενη ήττα και αποκλεισμό από τον Ηρακλή:
«Αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι και παίξαμε πιο συντηρητικά. Ο Ηρακλής δεν είχε τίποτα να χάσει και έπαιξε ανοιχτά. Όταν όμως έμειναν με 10 παίκτες, τότε το διαχειριστήκαμε καλά. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Ηρακλή που το παλέψανε πολύ. Επίσης, να δώσω τα εύσημα μου στον Άντερσον που έπιασε το πέναλτι, έπεσε πολύ καλά».

Τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό:
«Και στον τελικό θα πάμε να το παίξουμε στα ίσα και να πάρουμε το Κύπελλο. Είναι ένας αγώνας και όλα μπορούν να γίνουν. Είναι θέμα μέρας, εξαρτάται πόσο έτοιμοι θα είμαστε και ποιός θα θέλει το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε πολύ να το κερδίσουμε».

Το ρόστερ της Ξάνθης:
«Είμαστε μία καλά δουλεμένη ομάδα και θέλουμε να πάμε κάπου. Ο προπονητής μας έχει βοηθήσει. Παίζουμε πάντα για τη νίκη. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες».

Την κατάκτηση του Κυπέλλου με τη Λάρισα το 2007:
«Τότε αν είχε βάλει ο Μάντζιος το γκολ ίσως να το είχαμε χάσει. Όλα μπορούν να γίνουν σε έναν τελικό».

Την πορεία του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:
«Στον Παναθηναϊκό είχα κάποια προβλήματα με τον Τεν Κάτε. Μετά έπαιξα καλύτερα με τον Φερέιρα. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει καλό κλίμα στις ομάδα που αγωνίζεσαι και να σου δείχνουν εμπιστοσύνη οι προπονητές».

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του:
«Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον μου. Ας τελειώσουμε καλά τη σεζόν στην Ξάνθη και θα δούμε μετά».

Σε ποια πόλη ένιωθε καλύτερα η οικογένειά του;
«Στην Αθήνα ήταν καλύτερα. Εγώ πήγα μόνος μου στην Τουρκία και την Κροατία, όπως και εδώ στην Ξάνθη, οπότε είναι λίγο δύσκολα. Ωστόσο, περνάω πολύ ωραία εδώ στην ομάδα, οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι και η πόλη όμορφη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: