Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ο Γιώργος Ανδρέου στον Arena FM 89,4!!

Στο στούντιο του Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου!
Μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάκτηση του νταμπλ, τον κόσμο του «Δικεφάλου» αλλά και το μέλλον της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Έχω ξεπεράσει τα 20 χρόνια μου ως παράγοντας όμως αυτές είναι οι σπουδαιότερες στιγμές της παραγοντικής ζωής μου. Έγινε χαμός στο γήπεδο και είναι πολύ σπουδαίο που τα καταφέραμε με μια τόσο ιστορική ομάδα».
Για τις διαφορές στον σχεδιασμό της ομάδας από την περσινή χρονιά:
«Πέρυσι είδα πως οι προσπάθειες που κάναμε δεν αποδώσανε και πως έπρεπε να κάνω έναν καινούριο σχεδιασμό. Δικαιώθηκα και μετά από ένα μεγάλο ταξίδι τα καταφέραμε. Κράτησα μόνο τον Παντακίδη που είναι η αδυναμία μου γιατί τον έφερα από μικρό στην ομάδα. Είναι ένας ΠΑΟΚτσής στην καρδιά και έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για αυτό το παιδί».
Για την επιλογή του Καλμαζίδη:
«Πέρυσι ο Καλμαζίδης είχε κάνει μια καλή πορεία με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας νέος και έμπειρος προπονητής και αποφασίσαμε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Συζητήσαμε αρκετές φορές μαζί του και τον είχα ζητήσει και πρόπερσι όταν είχε φύγει ο κ. Καζάζης».
Για τις επιλογές του ΠΑΟΚ:
«Οι επιλογές που έκανε ο Γιάννης Καλμαζίδης με την σύμφωνη γνώμη μας ήταν απολύτως επιτυχημένες».
Για την μεταγραφή του Χιμένες:
«Από τότε που αποχώρησε ο Λόνσον από την ομάδα κάναμε σωστές επιλογές. Δεν ξέρω αν θα μείνει ο Χιμένες αλλά είναι ένας παίκτης που θα παίξει μεγάλο βόλει σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει χαρακτηριστικά ενός μεγάλου παίκτη παγκόσμιας εμβέλειας. Το θέλουμε στον ΠΑΟΚ και υπάρχουν πολλοί παράμετροι για να μείνει. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ομοσπονδία της Κούβας. Είναι ένα φιλόδοξο παιδί και μέσα στον Μάιο θα δούμε τι θα γίνει».
Για τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του νταμπλ:
«Όλοι οι άνθρωποι βόηθησαν. Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Μπάνε αλλά και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος βοήθησαν πάρα πολύ. Το βράδυ αποφασίσαμε να πάμε να φάμε και περάσαμε καλά. Ήταν μαζί μας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ήταν όλα πολύ όμορφα».
Για τον Ιάκωβο Αγγελίδη:
«Γενικότερα μιλάμε ο ένας με τον άλλον και πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο του το ποδόσφαιρο. Είναι ένας πολύ σοβαρός τεχνοκράτης ο κ. Αγγελίδης και αν και η νοοτροπία μας είναι διαφορετική πιστεύω πως θα τα καταφέρει».
Για την δουλειά που έχει κάνει:
«Είναι ατέλειωτες οι ώρες που πρέπει να δουλεύεις. Υπάρχουν πολλά έξοδα στην ομάδα αλλά η επιτυχία τα σκεπάζει όλα».
Για τον Θανάση Κατσαρή:
«Ο Θανάσης είναι ένας σοβαρός παράγοντας και με τον τρόπο του πανηγυρίζει. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του ΠΑΟΚ και η επιτυχία οφείλεται και σε αυτόν. Ήθελε και αυτός πολύ αυτόν τον τίτλο και τα καταφέραμε».
Για τον Γκόμες:
«Δεν έχει συμβόλαιο και του χρόνου αλλά επειδή ταιριάζει στην νοοτροπία της ομάδας και επειδή είναι ευχαριστημένος πιστεύω πως θα μείνει».
Για το κλίμα στην ομάδα:
«Υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Παίκτες όπως ο Κουρνέτας, ο Γκόμες και ο Σαφράνοβιτς είναι πολυ καλά παιδιά και ξέρουν να διαχειρίζονται τα πάντα. Δεν είναι εύκολο να πετύχεις αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ».
Για το αν φοβήθηκε μην χαθεί το τρίτο σετ:
Είχα δίπλα μου τον Φράγκο Φραγκούλη και του είπα πως θα τελειώσει το ματς 3-0. Είναι λογικό να δυσκολευόμασταν στο τρίτο σετ με μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός όμως με 10.000 κόσμο δεν μπορούσαμε να χάσουμε».
Για το πανό που υπήρχε:
«Ήταν δική μου ιδέα αυτό το πανό γιατί πραγματικά ήθελα να ευχαριστήσω τον λαό του ΠΑΟΚ. Αυτός ο λαός ήταν ο καλύτερος μας παίκτης. Έχω πολύ καλή σχέση με τους συνδέσμους και τους εκπροσώπους και γνωρίζουν την εκτίμηση που έχω απέναντι τους».
Για τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια:
«Στα αποδυτήρια έγινε χαμός από όλους. Υπήρχαν σαμπάνιες και γίναμε όλοι μούσκεμα. Αναγκάστηκα και έβαλα μια φανέλα και πήγα με αυτή για φαγητό».
Για την αποθέωση που δέχθηκε:
«Η αποθέωση ήταν πολύ μεγάλη από όλο τον κόσμο που φώναζε το όνομα μου. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και ήταν ιδιαίτερες στιγμές. Δεν περιμένουμε τίποτα άλλο στον αθλητισμό πέρα από την αποθέωση».
Για τον χαμό της μητέρας του:
«Έχω χάσει πρόσφατα την μάνα μου και ήταν η συμπάθεια μου. Στον αθλητισμό υπάρχουν και τα στραβά και πρέπει να αφαιρέσεις πολλά για να μπορέσεις να πετύχεις. Η μάνα μου σταθερά με στήριζε και έμπαινε και στη μέση σε πολλά θέματα. Είμαι σίγουρος πως τα βλέπει αυτά και χαίρεται».
Για το αν θα παίξει Ευρώπη ο ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει στην Ευρώπη. Είναι ένα μεγάλο σωματείο και πρέπει να συνεχίσουμε το έργο μας. Θέλουμε έναν ΠΑΟΚ στα κύπελλα της Ευρώπης και θα καταπολεμήσουμε τις δυσκολίες».
Για το αν θα ήθελε να κάνει τον τελικό στη Τούμπα:
«Όχι μόνο το σκέφτηκα αλλά δήλωσα κιόλας πως αν είχα χρόνο θα το έκανα. Αν προλάβαινα θα το έκανα και έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω. Το έκαναν οι Πολωνοί στο παγκόσμιο και ήταν απίστευτο. Είμαι σίγουρος πως θα είχαμε 25.000 κόσμο».
Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο της σίγουρα. Έχουν λυθεί τα οικονομικά και θα λυθεί και το αγωνιστικό. Στον ΠΑΟΚ είμαστε μια αλυσίδα και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Τα έξοδα της Αθήνας τα κάλυψε προς τιμή του ο Ιβάν Σαββίδης».
Για το στοχευμένο ντόπινγκ κοντρόλ που έγινε:
«Τους είπα πρώτα να μου δείξουν την άδεια γιατί δεν μας είχαν πει τίποτα. Δεν έχει ξαναγίνει στόχευση σε έναν αθλητή και εγώ το έμαθα πολύ αργά. Δεν μπορείς μετά από μια ανακοίνωση του Ολυμπιακού να κινηθείς και να κάνει ντόπινγκ κοντρόλ. Δεν υπήρχε φράγκο στη Λίγκα. Εμείς είχαμε ζητήσει ως ΠΑΟΚ να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ τις προηγούμενες χρονιές και μας έλεγαν πως δεν υπήρχαν χρήματα. Τελικά έγινε το ντόπινγκ κοντρόλ και φυσικά δεν υπήρχε κανένα θέμα. Ο Ολυμπιακός κάνει παρασκηνιακές κινήσεις και το στοχευμένο ντόπινγκ κοντρόλ δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Από εμάς στοχευμένος ήταν ο Γκόμες και από τον Ολυμπιακό ο Κοκκινάκης».
Για τον κόσμο που ντόπαρε την ομάδα:
«Ο κόσμος ντόπαρε την ομάδα. Ο Γκόμες έπαιξε δυο φορές καλύτερα το ίδιο και ο Κουρνέτας. Δεν περίμεναν τον ΠΑΟΚ να τον βρούνε μπροστά στο έργο τους όμως θα μας έχουν τώρα συνέχεια μπροστά τους».
Για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν το Σάββατο:
«Σάββατο βράδυ θα πάμε να γλεντήσουμε όλη η ομάδα στο Stage. Εκεί θα είναι πολλοί παράγοντες. Το μεσημέρι του Σαββάτου θα πάμε και για φωτογράφιση στον Λευκό Πύργο και θα είναι μια ωραία μέρα. Αυτή είναι μια όμορφη κούραση».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βοήθησε πάρα πολύ, τον προπονητή μου αλλά και όλους τους παίκτες. Όλοι μαζί σαν μια οικογένεια πετύχαμε το νταμπλ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: