Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Το πρώτο από τα… αμέτρητα του Μέσι!! (video)

Κάθε μεγάλο ταξίδι, χρειάζεται ένα πρώτο βήμα. Σαν σήμερα, πριν από δέκα χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Θυμηθείτε το…

Το πρώτο από τα… αμέτρητα του Μέσι (video)
Μπορεί ήδη, στα 27 του χρόνια, να λογίζεται ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Πριν γίνει όμως αυτό που είναι σήμερα, υπήρξε ένα μεγάλο ταλέντο, όπως χιλιάδες άλλα, που πάσχιζε να βρει τη θέση του σε αυτό το μεγάλο σύλλογο.

Το πρώτο βήμα της τεράστιας διαδρομής που ακολούθησε και η οποία έχει ακόμη πολλά «επεισόδια», ήρθε σαν σήμερα, πριν από ακριβώς δέκα χρόνια.

Ο «Λέο», 17 ετών, δέκα μηνών και επτά ημερών, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Ροναλντίνιο πρόσφερε την πάσα και ο μακρυμάλλης τότε Αργεντινός τελείωσε ιδανικά τη φάση με το μαγικό αριστερό του πόδι γράφοντας στο 90’ το 2-0 επί της Αλμπαθέτε στο «Καμπ Νου» και φέρνοντας την ομάδα του ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα που κατέκτησε.

Ήταν η δική του αρχή. Τετρακόσια τρία γκολ… αργότερα, ο Μέσι είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, της Primera Division και του Champions League, έχει πανηγυρίσει με την «Μπάρτσα» τρία Champions League, έξι πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, έξι Σούπερ Καπ Ισπανίας, δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης και δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Και έχει πολλά να δώσει ακόμα…


Messi's first ever goal for FC Barcelona in a... από fcbarcelona

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: