Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ο Κόπονεν, ο εύκολος τελικός και ο… συλλέκτης Ράις!! (video)

Η Χίμκι έφτασε στην κατάκτηση του Euro Cup και ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, ο Πέτερι Κόπονεν, μίλησε για την επιτυχία αυτή, επεσήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν τον τελικό να είναι εύκολος, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον MVP των τελικών, Τάιρις Ράις.
Αρχικά, ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του «Δεν μπορείς να διαχειριστείς το συναίσθημα αυτό. Έχω κατακτήσει πρωταθλήματα στο παρελθόν, αλλά σε κάθε επόμενο τίτλο νιώθεις όλο και καλύτερα. Ήταν μια μακρά σεζόν, με πάρα πολλές ομάδες. Δεν ήταν πάντα εύκολο για εμάς, όμως καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό».
Στα του παιχνιδιού τόνισε πως «ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή. Ξεκινήσαμε καλά και μετά ξέραμε πως θα είναι εύκολη υπόθεση για εμάς. Είχαμε πλεονέκτημα 25 πόντων από το πρώτο παιχνίδι και συνήθως παίζουμε καλά στην έδρα μας. Ελέγξαμε από την αρχή το παιχνίδι και το κάναμε αρκετά εύκολο».
Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Τάιρις Ράις, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης «Ο Τάιρις έκανε καλά παιχνίδια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Συνεχίζει να κατακτά τρόπαια. Είναι σπουδαίος παίκτης και ένας από τους λόγους που κατακτήσαμε το τρόπαιο».
Όσο για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρωπης, την Ευρωλίγκα, τόνισε: «Κάθε σεζόν αυτός ήταν ο στόχος μας. Φέτος η ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική. Την ερχόμενη σεζόν θα ανταγωνιστούμε με τους καλύτερους στην Ευρώπη και θα δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε».




*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: