Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Έγγραφη σύσταση στην ΑΕΚ, πρόστιμο στον Άρη!

Μία έγγραφη σύσταση επέβαλε στην ΚΑΕ ΑΕΚ ο Αθλητικός Δικαστής για χρήση καπνογόνου στο ματς με το Ρέθυμνο. Πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ στον Άρη για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Έγγραφη σύσταση στην ΑΕΚ, πρόστιμο στον Άρη
Ποινές σε ΚΑΕ ΑΕΚ και Άρη αντίστοιχα ανακοίνωσε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, στην «Ένωση» επιβλήθηκε μία έγγραφη σύσταση για χρήση καπνογόνου στις κερκίδες στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πληρώσει 2.500 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, στο «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση καπνογόνου στο χώρο των κερκίδων), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στο Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 25-4-2015.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ:

α) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση κροτίδας κρότου - λάμψης) πρόστιμο 1.200,00€ και
β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (απρεπή συμπεριφορά κατά διαιτητή), πρόστιμο 1.300,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 28-4-2015
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: