Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Φιλική νίκη για τους πιτσιρικάδες του Γκούμα!

Με το ευρύ 4-0 επιβλήθηκε του αντίστοιχου συγκροτήματος της Φινλανδίας η Εθνική Κ-18 υπό τις οδηγίες του Γιάννη Γκούμα. Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το φιλικό τεστ της Εθνικής Κ-18 κόντρα στη Φινλανδία.

Φιλική νίκη για τους πιτσιρικάδες του Γκούμα
Στην αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο Άργος, η ομάδα του Γιάννη Γκούμα ήταν από την αρχή καλύτερη και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ μετά από 13 λεπτά αγώνα με τον Μεγαρίτη.

Ο… καταιγισμός τερμάτων ήρθε στο τελευταίο εικοσάλεπτο όταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σκόραρε τρεις φορές.
Ανδρούτσος και Μανθάτης σημείωσαν δύο γκολ (71’, 73’) πριν έλθει στις καθυστερήσεις ο Μελισσόπουλος για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Η σύνθεση της Εθνικής:

Αστράς (46΄ Ζαχαριάδης), Μανθάτης (79΄ Αγγελόπουλος Γ.), Ανδρέου (46΄ Μαυρομάτης), Μωραΐτης Γ. (85΄ Βαρνάς), Γαλανόπουλος (79΄ Πατράλης), Κάκο (68΄ Μελισσόπουλος), Μεγαρίτης (68΄ Ρεγκάκος), Μωραΐτης Π. (68΄ Αγγελόπουλος Β.), Ανδρούτσος, Γιαταγανάκης (79΄ Τοπαλίδης), Μούχαλης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Και στα δύο ματς έδειξαν θέληση και αποφασιστικότητα. Ειδικά, όμως, στο δεύτερο αγώνα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και φάνηκαν σαφώς ανώτεροι των αντιπάλων. Ήταν δύο καλές εμφανίσεις, αλλά δε μένουμε σε αυτές. Χρειάζεται διάρκεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: