Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

«Πιο όμορφα από κάθε άλλη φορά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και μίλησε για την κατάκτηση του νταμπλ από το τμήμα βόλεϊ του «Δικεφάλου», το οικογενειακό κλίμα στον σύλλογο αλλά και την συνεισφορά του Γιώργου Ανδρέου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το οικογενειακό κλίμα στον ΠΑΟΚ:
«Αξίζει συγχαρητήρια ο Γιώργος Ανδρέου που είναι και προσωπικός μου φίλος. Κάνει τεράστια προσπάθεια και στηρίζει το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας να πάρει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έφερε 11.000 κόσμο που έμαθε το βόλεϊ, αποδείχθηκε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια και όλη Ελλάδα έβλεπε ΠΑΟΚ. Αυτό που έγινε χθες δεν έχει ξαναγίνει. Τα συγχαρητήρια αξίζουν πρώτα στον Γιώργο επειδή αυτός ματώνει και πληρώνει. Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στον Γιάννη Καλμαζίδη αλλά και σε όλο το τιμ».
Για το κόσμο στο γήπεδο:
«Μέχρι χθες έλεγα πως στο ΠΑΟΚ – Άρης ήμουν αυτός που γέμισε το Παλατάκι αλλά χθες ο κόσμος ξεπερνούσε τις 10.000. Μόνο στο γήπεδο μέσα πρέπει να είχε 500 άτομα. Ήταν πιο όμορφα και πιο έντονα από κάθε άλλη φορά».
Για τον Γιώργο Ανδρέου:
«Ο Γιώργος είναι μαχητής και επειδή το πιστεύει πάρα πολύ από σήμερα ξεκινάει τον σχεδιασμό .Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα στηρίξει την προσπάθεια και αυτό που έγινε δεν είναι πρόσκαιρο».
Για το αν θα ενισχυθεί η μπασκετική ομάδα:
«Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, είναι τρίτος στην βαθμολογία και προχωράμε. Αν γίνει κάτι θα μαθευτεί. Πρώτο λόγο έχει η εξυγίανση της ομάδας και είναι δεύτερο θέμα η ενίσχυση. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: