Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

«Πάρτι» πρωτιάς για Ρεάλ, τραυματίστηκε ο Ρούντι!!

Μόνη πρώτη στη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος παρέμεινε η Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από το… πάρτι (92-77) που έκανε με την Ουνικάχα Μάλαγα! Τραυματίστηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ!

«Πάρτι» πρωτιάς για Ρεάλ, τραυματίστηκε ο Ρούντι! (video)
Σε… πάρτι για την πρώτη θέση της βαθμολογίας μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα η Ρεάλ Μαδρίτης, συντρίβοντάς την 92-77.

Ωστόσο, το μοναδικό «μελανό» σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος αποσύρθηκε εσπευσμένα στον πάγκο! Έναν μικροτραυματισμό είχε και ο Κέισι Ρίβερς, αλλά επέστρεψε ξανά στο παρκέ.

Μάλιστα, στον πάγκο της «βασίλισσας» δεν ήταν ο Πάμπλο Λάσο για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο, καθώς αποβλήθηκε στη δεύτερη περίοδο με δεύτερη τεχνική ποινή!

Κορυφαίος για τους «μερένχες» ήταν ο Φελίπε Ρέγες με 21 πόντους, ενώ ο Σέρχιο Γιουλ είχε 16 και 7 ασίστ. Από τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάρλος Σουάρεθ με 15 πόντους. Από ‘κει και πέρα, ο Γιάννης Μπουρούσης αγωνίστηκε μόλις για 5:25’’ έχοντας 2 πόντους, ενώ από την άλλη ο Κώστας Βασιλειάδης σε 12:59’’ είχε 5 πόντους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: