Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για Ντε Χέα και Σέρχιο Ράμος!!


Μπορεί στην Ισπανία να θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Ισπανό τόσο εύκολα.

Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για Ντε Χέα και Σέρχιο Ράμος

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η πολυθρύλητη επίσημη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κατατεθεί μέσα στην εβδομάδα και η Μάντσεστερ ετοιμάζεται ήδη για σκληρές διαπραγματεύσεις, θέτοντας ως σοβαρή βάση συζήτησης ένα ποσό ύψους 35 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν θα περιοριστούν στο οικονομικό, αφού πρόθεση του εκτελεστικού διευθυντή της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ είναι τεθεί στη διαπραγμάτευση η περίπτωση του Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός σέντερ μπακ παρουσιάζεται δυσαρεστημένος με τον τρόπο που έχει διαχειριστεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και με το γεγονός ότι δεν έχουν διαψευστεί οι φήμες που θέλουν τους «μερένχες» να μην έχουν προβληματισμό να τον πουλήσουν.

Από την πλευρά του ο παίκτης ρωτήθηκε για το μέλλον του, τονίζοντας ότι είναι απόλυτα ήρεμος για το τι θα του προκύψει, πετώντας ουσιαστικά το… μπαλάκι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ, η «Βασίλισσα» αναμένεται να ζητήσει 64 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι άγνωστο κατά πόσο θα γίνει αποδεκτό από τη στιγμή που στην υπόθεση εμπλέκεται και η παραχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: