Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ιμπάκα: «Θα απογοητευτώ αν δεν πάω στο Ευρωμπάσκετ»


Το… μπαλάκι στον Σέρτζιο Σκαριόλο πέταξε ο Σερζ Ιμπάκα για τη συμμετοχή του στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, ξεκαθαρίζοντας επίσης πως δεν νιώθει «εχθρό» τον Νίκολα Μίροτιτς.

Ιμπάκα: «Θα απογοητευτώ αν δεν πάω στο Ευρωμπάσκετ»
Ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση στο μεγάλο δίλημμα που έχει ο Σέρτζιο Σκαριόλο ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Αμφότεροι οι «νατουραλιζέ» της Ισπανίας, Σερζ Ιμπάκα και Νίκολα Μίροτιτς, έχουν θέσει εαυτούς στη διάθεση των «φούριας ρόχας», ωστόσο ο ένας από τους δύο θα πρέπει να «κοπεί» βάσει κανονισμού.

Σε δηλώσεις που έκανε στην Ισπανία ο φόργουορντ της Θάντερ, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα ανάμεσα στον ίδιο και τον Νίκολα Μίροτιτς, ωστόσο τόνισε πως θα απογοητευτεί πολύ εάν δεν συμπεριληφθεί στη 12άδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

«Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι. Εγώ με τον Μίροτιτς δεν είμαστε εχθροί. Έχουμε καλές σχέσεις, τα πηγαίνουμε καλά και τίποτε παραπάνω», δήλωσε αρχικά ο Σερζ Ιμπάκα και πρόσθεσε: «Είμαι ένας παίκτης όπως ο Μίροτιτς και οι δύο προετοιμαζόμαστε για να αγωνιστούμε. Ο Σκαριόλο ξέρει τόσο εμένα, όσο και τον Μίροτιτς, αλλά η απόφαση είναι δική του».

«Θα απογοητευόμουν αν δεν πήγαινα στο Ευρωμπάσκετ, γιατί θέλω πολύ να παίξω. Αλλά, αν δεν γίνει αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς μπορεί αν συμβεί στον οποιονδήποτε. Κανείς δεν θα ήταν χαρούμενος αν δεν τον καλούσαν σε τέτοια διοργάνωση», για να καταλήξει ο άσος της Θάντερ για τον τραυματισμό του: «Κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: