Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

«Μίλησα με Χετεμάι και Κόλκα»


Ο Ρόμπιν Λουντ μιλάει στον Τύπο της πατρίδας του για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και εξηγεί τι τον συμβούλεψαν δυο παλιοί μας γνώριμοι.

«Μίλησα με Χετεμάι και Κόλκα»
Εντυπωσιασμένος από τα όσα είδε στη Λεωφόρο, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ, αλλά και… κολακευμένος από την αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος του «τριφυλλιού» προς το πρόσωπό του δήλωσε ο Μίκαελ Λουντ. Ο Φινλανδός άσος μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για τη νέα εμπειρία που τον περιμένει.

«Προτού αποφασίσω να φύγω από την Φινλανδία, μίλησα με τον παλιό παίκτη της ΑΕΚ, τον Περπαρίν Χετεμάι για να μάθω πως είναι η ζωή μακριά από το σπίτι. Μου είπε ότι πρέπει να είμαι άνετος,, να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και να μην είμαι τόσο καλός με όλους. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, μίλησα με τον Γιόνας Κόλκα που πέρασε καλά χρόνια εκεί και μου είπα να συμφωνήσω με την ομάδα διότι αποτελεί και μια πόρτα για το επόμενο βήμα», είπε, αρχικά, ο Φινλανδός στην ιστοσελίδα «iltalehti.fi» για να συνεχίσει:
«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον, κολακεύτηκα και είναι απόλυτα λογικό. Όταν βγήκα από το αεροπλάνο και καθώς βρισκόμουν στο αεροδρόμιο, είδα δημοσιογράφους, κάμερες, φώτα. Όλα στραμμένα σε μένα. Μπορώ να πω ότι όλοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά».

Ο Ρόμπιν Λουντ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της ομάδας, καθώς έδωσε το «παρών» στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο, για τα πλέι οφ. Ο ίδιος δήλωσε εντυπωσιασμένος: « «Ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβαινε. Απίστευτη η ατμόσφαιρα. Βέβαια, δεν γνωρίζω τι πολιτική εφαρμόζεται όσον αφορά τα καπνογόνα, αλλά απ' ότι κατάλαβα ήταν ελεύθερα στην εξέδρα και μάλιστα, κάποια στιγμή, από τον πράσινο καπνό που έβγαινε δεν έβλεπε κανείς στον αγωνιστικό χώρο».

Οσο για το τι χρειάζεται για να σταθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Χρειάζεται να έχεις δύναμη και έχει γρήγορο ρυθμό. Σίγουρα χρειάζεται να προσαρμοστείς στο στυλ παιχνιδιού, αλλά δεν φάνηκε κάτι δύσκολο».

Ο Λουντ κατέληξε πως: «Αυτό που θα κάνω και το κάνω στη μέχρι στιγμής καριέρα μου, είναι να ψάχνω τη βελτίωση και να μαθαίνω πράγματα απ' όποιον μπορώ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: