Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κρίσιμη εβδομάδα στον Ατρόμητο!!


Πολλά είναι τα ανοιχτά ζητήματα που καλούνται να «κλείσουν» οι ιθύνοντες του Ατρόμητου μέσα στις επόμενες μέρες και γι’ αυτό το λόγο οι συζητήσεις εξελίσσονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Κρίσιμη εβδομάδα στον Ατρόμητο
Μπορεί οι εξελίξεις στην υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο να δυσαρέστησαν αρκετά τους ιθύνοντες του Ατρόμητου που ήθελαν να ανακοινώσουν τρεις ποδοσφαιριστές μέσα σε πέντε μέρες, αλλά δεν υπάρχει απογοήτευση και ήδη εξετάζονται οι πιθανές λύσεις για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Ωστόσο, ένα θέμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προτεραιότητα είναι αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος βρίσκεται στο καλοκαίρι της οψιόν από το συμβόλαιο 2+2 που είχε συμφωνήσει πριν από δύο χρόνια.

Ο σέντερ μπακ που μέσω των εμφανίσεών του στον Ατρόμητο κατάφερε να φτάσει μέχρι το «κατώφλι» της εθνικής ομάδας, είχε απορρίψει προτάσεις από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια, δείχνοντας ότι ο σύλλογος του Περιστερίου είναι προτεραιότητά του και κάτι ανάλογο ισχύει και τώρα.

Η πρόταση που έχει κατατεθεί από την ΠΑΕ είναι βέβαιο ότι δεν έχει καλύψει την πλευρά του ποδοσφαιριστή -αν ίσχυε το αντίθετο, θα είχε υπογράψει- αφού τα οικονομικά δεδομένα είναι σαφώς μειωμένα συγκριτικά με ό,τι είχε συμφωνηθεί πριν από δύο χρόνια, ωστόσο επειδή υπάρχουν σχέσεις αλληλοεκτίμησης ανάμεσα στις δύο πλευρές, το θέμα της παραμονής του συζητιέται ακόμα.

Πρέπει να σημειωθεί, άλλωστε, ότι το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και φιλοδοξιών, καθώς ο 31χρονος άσος θέλει να δει την ομάδα να κινείται στο ίδιο ανταγωνιστικό επίπεδο των προηγούμενων χρόνων, καθώς ο ανταγωνισμός για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη σεζόν θα είναι κατά πολύ αυξημένος.

Από την πλευρά της η διοίκηση είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, με ξεκάθαρη προτεραιότητά της την παραμονή του παίκτη, έχοντας όμως κάνει την προεργασία της για τη θέση του σέντερ μπακ. Σε κάθε περίπτωση, κατάληξη στο ζήτημα θα υπάρξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Εξάλλου, εξετάζονται περιπτώσεις αμυντικών χαφ μετά το «ναυάγιο» με τον Βίκτορ Βιτόλο και στο στόχαστρο υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την Ιβηρική, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψει κάποια λύση με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως άλλωστε συνηθίζει ο Ατρόμητος.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την απόκτηση επιθετικού που είναι επίσης άμεσης προτεραιότητας, εξετάζονται λύσεις από το εξωτερικό ενώ έως σήμερα δεν έχει γίνει καμία κρούση προς την πλευρά του Δημήτρη Παπαδόπουλου που όμως βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους.

Στόχος της διοίκησης και προσωπικά του τεχνικού διευθυντή της ομάδας είναι να έχει διαμορφωθεί το ρόστερ κατά 90% μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και στη συνέχεια να προστεθούν παίκτες που θα καλύψουν ανάγκες που θα προκύψουν, όπως στη θέση του αριστερού μπακ και του δημιουργικού χαφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: