Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Υπενθύμιση για τα πράσινα διαρκείας!!


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή της, υπενθυμίζει ότι μέχρι τις 30/6 ισχύει η χρονική προτεραιότητα ανανέωσης για τους περσινούς κατόχους των καρτών διαρκείας.

Υπενθύμιση για τα πράσινα διαρκείας
Ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει ότι στις 30/6 τελειώνει η χρονική προτεραιότητα των περσινών κατόχων διαρκείας εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και καλεί τον κόσμο να μεριμνήσει άμεσα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας που ως περσινοί κάτοχοι Καρτών Διαρκείας έχουν χρονική προτεραιότητα ανανέωσης, ότι μετά τις 30/6 που λήγει η Α’ φάση διάθεσης, αποδεσμεύεται η χρονική προτεραιότητα και ελευθερώνεται η θέση για τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, όσοι περσινοί κάτοχοι επιθυμούν να προχωρήσουν στην ανανέωση της Κάρτας Διαρκείας τους παρακαλούμε να προσέλθουν στη Θύρα 3 της Λεωφόρου (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:30 - 17:30 & Σάββατο 10:00 - 14:00) ή να επισκεφτούν το www.pao.gr για ηλεκτρονική ανανέωση και περισσότερες πληροφορίες.

Στις λίγες ημέρες που απομένουν και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, παρακαλούμε οι φίλαθλοι να μεριμνήσουν άμεσα, καθώς την τελευταία ημέρα της Α’ φάσης, ενδέχεται η προσέλευση να είναι μεγάλη και να παρουσιαστούν καθυστερήσεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και τη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: