Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Έρχεται ο Βάργκας, πλησιάζει ο Βάρας!

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα ο Ρόναλντ Βάργκας για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Σε καλό δρόμο του Βάρας, του αριστερού μπακ και του στόπερ. Νέα εξέλιξη για Σκόκο.

Έρχεται ο Βάργκας, πλησιάζει ο Βάρας
Έχοντας ολοκληρώσει πλέον τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα, ο Ρόναλντ Βάργκας είναι έτοιμος να ανοίξει το κεφάλαιο ΑΕΚ στην καριέρα του. Τις επόμενες ώρες θα οριστικοποιηθεί η μέρα άφιξης του μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα στην Αθήνα. Πιθανότατα αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και ο παίκτης θα έρθει για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει κι ακολούθως να αναχωρήσει για διακοπές. Ζήτημα να «χαλάσει» η μεταγραφή δεν υπάρχει, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως οι ατζέντηδές του απαντούν σε κρούσεις από άλλες ομάδες πως ο πελάτης τους έχει κλείσει στην ΑΕΚ.

Από εκεί κι έπειτα, σε πολύ καλό δρόμο είναι οι επαφές της «Ένωσης» με τον Χάβι Βάρας. Ο 32χρονος γκολκίπερ που αποχωρεί από τη Βαγιαδολίδ έχει σαφές προβάδισμα για τη θέση κι αναμένονται εξελίξεις. Σύμμαχος της ΑΕΚ είναι η επιθυμία του να παίξει στο εξωτερικό. Παράλληλα, σύντομα θα υπάρξουν νέα για την απόκτηση του αριστερού μπακ και του (ενός εκ των δύο) στόπερ.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, ανοικτό παραμένει το θέμα του Νάτσο Σκόκο. Ο μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Φαμπιάν Σολντίνι, ζήτησε από τη Νιούελς Ολντ Μπόις να δοθεί δανεικός, αφού η πρόταση της ΑΕΚ είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του. Πάντως ο σύλλογος της Αργεντινής φέρεται να αξιώνει 300.000 ευρώ ως «ενοίκιο», ποσό που είναι πολύ μεγάλο. Η υπόθεση έχει… μέλλον, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν καταθέτουν τα όπλα και ο 30χρονος άσος είναι ο μοναδικός για τον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει διάθεση να περιμένει και να κάνει την υπέρβαση.

*Φιλικό με την Ανόρθωση στην Πολωνία, με πιθανότερη ημερομηνία στις 2 Αυγούστου, «κλείνει» η ΑΕΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: