Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

«Τρέχει» τις εξελίξεις η ερυθρόλευκη Εκτελεστική Επιτροπή!

Στο «φουλ» οι μηχανισμοί για την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική σεζόν στον Ολυμπιακό από την Εκτελεστική Επιτροπή. Προχωρούν άμεσα τα θέματα προπονητή και παικτών.

«Τρέχει» τις εξελίξεις η ερυθρόλευκη Εκτελεστική Επιτροπή

Τους ζήτησε με γοργούς ρυθμούς να αρχίσουν να τακτοποιούν εκκρεμότητες και να δρομολογούν εξελίξεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν... Τι σημαίνει αυτό; Όχι πως από αύριο κιόλας θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός και παίκτες, αλλά αυτό πρόκειται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες και να προετοιμαστεί το έδαφος για να γίνουν κάποιες "πολύ καλές" μεταγραφικές κινήσεις.

Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της ομάδας, πλέον, μετά και τη σημερινή εξέλιξη πρώτος στόχος είναι να τακτοποιηθεί το ζήτημα του προπονητή. Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο εκλεκτός και πλέον τα μέλη της ΕΕ θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν στο να λυθεί το ζήτημα που υπάρχει με το συμβόλαιό του.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία μαζί του προκειμένου να εντοπισθούν "μεταγραφικοί στόχοι" αλλά και να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με κάποιους άλλους.

Φυσικά, όλα αυτά δεν σημαίνει ότι τα πάντα ήταν στάσιμα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και πως δεν υπήρξε καμία επαφή... Ούτε πως θα ακυρωθεί το πλάνο που έχει σχεδιαστεί για τη νέα σεζόν.

Όπως επισημαίνεται και από την σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, τις επόμενες ημέρες η Εκτελεστική Επιτροπή θα ανακοινώσει τις πρώτες της αποφάσεις για τη λειτουργία της ομάδας.

Εκτιμάται ότι σε αυτή θα είναι η ανάληψη καθηκόντων από τον Γρηγόρη Γεωργάτο, καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει στις ακαδημίες.

Επίσης, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Πιέρ Ισά... Όπως σας επισημάναμε από την πρώτη στιγμή, το όνομα του γάλλου δεν υπάρχει ανάμεσα σε αυτά της Εκτελεστικής Επιτροπής. Κάτι τέτοιο έχει φέρει προκαλέσει μεγάλα "ερωτήματα" σχετικά με την παραμονή του στο οργανόγραμμα της ομάδας. Από την ΠΑΕ δεν έχει διευκρινιστεί κάτι... Όμως οι πιθανότητες τείνουν προς την αποχώρησή του.

Αντίθετα, στο πόστο του αναμένεται να μείνει ο Λορένθο. Και αυτού το όνομα δεν υπάρχει στην Εκτελεστική Επιτροπή αλλά, εκτιμάται ότι μπορεί να βοηθήσει στις επαφές που έχει η ομάδα στην Ισπανία μια αγορά που γνωρίζει καλά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: