Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Άμεσες εξελίξεις με Τσιώλη!!

Οριστικά προς τη λύση του Σάκη Τσιώλη φαίνεται ότι προσανατολίζεται η διοίκηση της Κέρκυρας για τον διάδοχο του Μιχάλη Γρηγορίου και εξελίξεις αναμένονται ακόμα και εντός 24ώρου.

Άμεσες εξελίξεις με Τσιώλη
Οριστικά πίσω τους έχουν αφήσει την περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην Κέρκυρα για τη θέση του προπονητή και το πρώτο φαβορί για την κάλυψη της θέσης είναι ο Σάκης Τσιώλης.

Οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να «τρέξουν» άμεσα το θέμα του διαδόχου του Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς έχει χαθεί αρκετός χρόνος σε ό,τι αφορά την υλοποίηση του σχεδιασμού και αναμένεται ακόμα και εντός του επόμενου 24ώρου να έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τις τελευταίες μέρες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου άμεσα θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις, σε μια εξέλιξη που επιθυμούσε και η πλειοψηφία του ΔΣ της ΠΑΕ, αλλά και ο ίδιος ο Σάκης Τσιώλης που έχει μείνει αρκετούς μήνες μακριά από τους πάγκους.

Την ίδια ώρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός κάθε άλλο παρά στάσιμος μένει, αφού κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών έχουν προχωρήσει και απομένει και η έγκριση του νέου προπονητή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: