Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Πρώτα Ετό… ακολουθεί Ροναλντίνιο!

Τελειώνει το θέμα της απόκτησης του Σάμουελ Ετό στην Αντάλιασπορ. Ο Καμερουνέζος αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας στην Τουρκία για να υπογράψει ηγεμονικό συμβόλαιο. Φουλάρουν και για Ροναλντίνιο.

Πρώτα Ετό… ακολουθεί Ροναλντίνιο
Ολοένα και πλησιάζει ο Σάμουελ Ετό στην Αντάλιασπορ. Τα χρήματα των Τούρκων φαίνεται πως δελέασαν τον Καμερουνέζο επιθετικό, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, μπορεί και μέσα στην Τρίτη να «κλείσει» θετικά η υπόθεση.

Ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Αντάλια, ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι νεοφώτιστοι στην πρώτη κατηγορία προσφέρουν κλειστό τριετές στον 34χρονο φορ, που αν τελικά υπογράψει θα βάζει στην τσέπη του 3 εκατ. ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπούνους)!

Οι ορέξεις των εκατομμυριούχων ιδιοκτητών της ομάδας δεν σταματάνε στον Ετό. Αμέσως μόλις «κλείσει» το θέμα, θα φουλάρουν για ακόμη ένα μεγάλο… μπαμ. Ο λόγος για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με τους Τούρκους, που του προσφέρουν την… Άρτα με τα Γιάννενα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: