Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Βεζένκοφ: «Τίποτα επίσημο ακόμα»!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ τόνισε πως θα σκεφτεί όλες τις παραμέτρους πριν αποφασίσει για το μέλλον του και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τους «αιώνιους».

Βεζένκοφ: «Τίποτα επίσημο ακόμα»
Στο «focus-sport.net» μίλησε ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ και αναφέρθηκε στη σεζόν που πέρασε στον Άρη αλλά και πώς αντιλαμβάνεται την επόμενη μέρα.

Όπως είναι λογικό, η συζήτηση έφτασε και στο «φλερτ» με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με τον Βούλγαρο άσο να τονίζει πως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, ενώ μεταξύ άλλων έγινε κουβέντα για Μπαρτσελόνα και NBA.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε:

Για την απόσυρσή του από τα ντραφτ και το μέλλον του:
«Το NBA παραμένει ο στόχος μου. Εφέτος δεν υπήρχε κάτι σίγουρο και αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά του χρόνου. Ξέρω τι θέλω, ποιοι είναι οι στόχοι μου και πώς θα τους υλοποιήσω. Πολλά δεν θα εξαρτηθούν μόνο από εμένα, αλλά από τις ομάδες. Οπότε, πρέπει να περιμένουμε. Δεν έχω τις απαντήσεις σε όλα. Έχω ανοιχτές πόρτες μπροστά μου και ένα πλάνο».

Για την Μπαρτσελόνα:
«Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με μεγάλη ιστορία. Με θέλει και νιώθω τιμή για αυτό. Η απόφαση, όμως, που θα πάρω είναι σημαντική για το μέλλον μου και πρέπει να σκεφτώ όλες τις παραμέτρους».

Για τον Παναθηναϊκό:
«Θα δούμε, είχα απλά μια προσφορά από αυτήν την ομάδα».

Για τον Ολυμπιακό:
«Τίποτα επίσημο, επίσης».

Για τη σεζόν στον Άρη:
«Παρά την απώλεια της τρίτης θέσης από τον ΠΑΟΚ, νομίζω είχαμε μια καλή χρονιά και κερδίσαμε το σεβασμό όλων. Κάναμε μερικά μικρά θαύματα με μεγάλες νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Κανείς δεν περίμενε στην αρχή της πως θα φτάναμε στο σημείο να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: