Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

«Ματιές» σε Παπαδόπουλο στην Πλατεία!!

Το… φλερτ που δεν κατέληξε σε «γάμο» φαίνεται να αναθερμαίνεται εκ νέου στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να έχει ψηλά στη λίστα του τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

«Ματιές» σε Παπαδόπουλο στην Πλατεία!
Από πέρσι ο «κυανέρυθροι» εξέταζαν την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου για την επιθετική τους γραμμή ωστόσο η περίπτωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή δεν προχώρησε και ο παίκτης κατέληξε στον ΠΑΟΚ.

Το… πρόβλημα στην γραμμή «κρούσης» του «Ιστορικού» παραμένει, καθώς μετά τη φυγή των Γιάννου, Φούντα και Κολοβού ο Πανιώνιος έχει αποδυναμωθεί αρκετά και η ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση θεωρείται επιβεβλημένη. Για τον λόγο αυτό, στην Νέα Σμύρνη ψάχνουν έναν επιθετικό έμπειρο που να μπορεί να προσφέρει κάτι που έλειψε αρκετά, το γκολ.

Τόσο οι ιθύνοντες των Νεοσμυρνιώτων, όσο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν πολύ καλή εικόνα για τον 33χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ και περιμένουν να δουν το μέλλον του παίκτη –προκύπτει αποδέσμευση του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης- ώστε να κινηθούν εκ νέου και να τον κάνουν κάτοικο Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται για μία προσθήκη που αν εν τέλει καταλήξει αισίως μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική στην επίτευξη των φετινών στόχων του Πανιωνίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: