Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αποφάσισε το τέλος ο Δεληγιάννης!!

Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε. Μετά από 14 χρόνια συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ο Νίκος Δεληγιάννης βάζει τέλος στην σπουδαία καριέρα του, αφού έγινε ο πρώτος σε αριθμό πρωταθλημάτων και Κυπέλλων.

Αποφάσισε το τέλος ο Δεληγιάννης
Τα φετινά τρόπαια που κατέκτησε ο Νίκος Δεληγιάννης με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα είναι τα τελευταία -ανάμεσα στα πολλά- του έμπειρου τερματοφύλακα.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ αποφάσισε να βάλει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα, αποχαιρετώντας τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε για 14 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και έγινε σύμβολο των «ερυθρόλευκων» κάτω απ' τα δοκάρια.

Κατάφερε να γίνει ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του Ολυμπιακού να κατακτήσει 26 τρόπαια και να γίνει ο ένας απ’ τους δύο πολίστες που έχουν καταφέρει να σηκώσουν 12 πρωταθλήματα (μαζί με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου) και ο μοναδικός που έχει πανηγυρίσει 12 Κύπελλα.

Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Νικόλα Δεληγιάννη έφθασε στο τέλος της και ο σύλλογος αποχαιρετά έναν σπουδαίο τερματοφύλακα, ο οποίος τίμησε επί 14 χρόνια την ομάδα με την παρουσία του, το ήθος του και την εργατικότητά του.

Ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Νικόλας Δεληγιάννης κατέκτησε 26 τίτλους στην καριέρα του με την ομάδα πόλο Ανδρών (1 Champions League, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 12 πρωταθλήματα και 12 Κύπελλα) και είναι πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του τμήματος.

Η προσφορά του στον σύλλογο υπήρξε απροσμέτρητη και η πόρτα του θα είναι πάντα ανοικτή για τον ίδιο
».

Από τη μεριά του ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον σύλλογο τους συμπαίκτες και όσους βρέθηκαν στο πλευρό του, κατά την πολύχρονη παρουσία του στις πισίνες, με μια συγκινητική δημοσίευση στο Facebook.

inner

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: