Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αμπιντάλ: «Θέλω να βρω τον νέο Μέσι»!

Τη στήριξή του στον Ζοάν Λαπόρτα ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Ερίκ Αμπιντάλ, οριοθετώντας τους στόχους που θα έχει από το νέο του πόστο.

Αμπιντάλ: «Θέλω να βρω τον νέο Μέσι»
Τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα πρόκειται να αναλάβει ο Ερίκ Αμπιντάλ, εφόσον υπάρξει εκλογή του Ζοάν Λαπόρτα στην προεδρία των Καταλανών όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι στόχος του είναι να βρει και να αναδείξει τη νέα φουρνιά νεαρών ποδοσφαιριστών, ανακαλύπτοντας τους διαδόχους των Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα.

«Για μένα είναι τιμή να είμαι εδώ δίπλα στον Ζοάν Λαπόρτα. Ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω εδώ για πολλά χρόνια και σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω», ανέφερε αρχικά ο Ερίκ Αμπιντάλ και συνέχισε:

«Θέλουμε να αρχίσουμε ένα νέο πλάνο και να βρούμε νέους παίκτες στη “Μασία”, παίκτες όπως ο Μέσι, ο Τσάβι ή ο Ινιέστα. Η ομάδα είναι των φιλάθλων και αυτοί θα αποφασίσουν.

Ήμουν τυχερός που βρέθηκα εδώ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το πρότζεκτ. Η Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Ζήτω η Μπάρτσα, ζήτω η Καταλονία»
. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: