Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ανανέωσε ο Διλμπέρης!!

Στην τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα θα συνεχίσει ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ανανέωσε ο Διλμπέρης
Με τον Παναγιώτη Διλμπέρη θα πορευτεί και του χρόνου ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα του Ευόσμου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 41χρονο προπονητή. Φέτος ο νεαρός κόουτς επέστρεψε στον πάγκο και κράτησε τους σταχυοφόρους στη Football League μέσω πλέι άουτ.

Η ανακοίνωση

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου για δύο χρόνια με τον Παναγιώτη Διλμπέρη. Το συμβόλαιο του ανανέωσε και ο άμεσος συνεργάτης του κ. Διλμπέρη,Τάσος Κατσαμπής.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης οδήγησε τον Αγροτικό Αστέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής το 2013-2014 και στην ιστορική διάκριση της κατάκτησης της πέμπτης θέσης της γενικής βαθμολογίας της Football League ΟΠΑΠ 2014-2015. Το βιογραφικό του κοσμούν επίσης η σημαντική καριέρα ως τερματοφύλακας του Ηρακλή (1998-2006) και του Αγροτικού Αστέρα (2006-2010) και η επίτευξη δύο ανόδων ως προπονητής του Εθνικού Γαζώρου (2011-2013).

Άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Διλμπέρη παραμένει ο Τάσος Κατσαμπής. Ο πρώην διεθνής αμυντικός θα εξακολουθεί να προσφέρει στον Αγροτικό Αστέρα την τεχνογνωσία που κατέχει ως προπονητής και την πλούσια εμπειρία που αποκόμισε ως ποδοσφαιριστής από τις εννέα συμμετοχές στην Εθνική ομάδα και τις 535 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική.

Τη συνεργασία του με τον Αγροτικό Αστέρα ανανέωσε επίσης ο καταξιωμένος γυμναστής, Σάκης Γεωργάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: