Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Λουτσιάνο: «Ό,τι καλύτερο να έρθει ο Ροναλντίνιο»

Σίγουρος ότι ο Ροναλντίνιο θα προσδώσει μία ξεχωριστή αίγλη στο ελληνικό πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ο Λουτσιάνο, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Πώς σχολίασε την εξωγηπεδική ζωή του συμπατριώτη του.

Λουτσιάνο: «Ό,τι καλύτερο να έρθει ο Ροναλντίνιο»

«Αν πραγματικά αυτός ο παίκτης έρθει σε μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, κερδισμένη θα είναι η ομάδα, αφού θα βγάλει τα χρήματα που θα διαθέσει», τόνισε ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών.

Στη συνέχεια, ο Ελληνοβραζιλιάνος αναφέρθηκε και στην εξωγηπεδική ζωή του «Ρόνι», κάτι που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες ώρες, λέγοντας: «Όταν μου λένε για τη νυχτερινή ζωή του Ροναλντίνιο, εκνευρίζομαι γιατί ο καθένας έχει τη δική του ζωή. Εδώ διασκεδάζει ο κάθε παίκτης που δεν είναι ποδοσφαιριστής και δεν θα διασκεδάσει ο Ροναλντίνιο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσιάνο στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο

Για τη φημολογία που υπάρχει για τον Ροναλντίνιο:

«Και εγώ περιμένω να έρθει! Και πέρσι είχαν ακουστεί ανάλογες φήμες. Τώρα ακούγεται το ίδιο. Για εμένα, που αγαπάω το καλό ποδόσφαιρο, θα ήταν ό,τι καλύτερο να έρθει ο Ροναλντίνιο και να παίξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γεμίζοντας τα γήπεδα. Αν έρθει αυτός ο παίκτης, δεν θα είναι χαρούμενοι μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά όλοι οι φίλαθλοι».

Για το αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να παίξει στην Ελλάδα:

«Εγώ πιστεύω πως αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, υπάρχει η πιθανότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ο Ροναλντίνιο είναι ένας παίκτης που μπορούν να βγουν τα έξοδα για την απόκτησή του με άλλους τρόπους. Αν πραγματικά αυτός ο παίκτης έρθει σε μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, κερδισμένη θα είναι η ομάδα, αφού θα βγάλει τα χρήματα που θα διαθέσει. Σίγουρα η χώρα περνάει μία δύσκολη περίοδο, αλλά ο κόσμος αγαπάει και το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι σε μία κακή στιγμή, και ίσως η έλευσή του να αλλάξει επίπεδο το πρωτάθλημα».

Για τις ομάδες που ενδιαφέρονται εκτός από την Ελλάδα:

«Είπε ο πρόεδρος της Βάσκα Ντα Γκάμα πως αν επιστρέψει στη Βραζιλία θα το κάνει κατά 90% θα πάει εκεί. Δεν νομίζω ότι θέλει να πάει στη Βραζιλία, είχε κάνει μία εκπληκτική σεζόν με την Ατλέτικο Μινέιρο και έτσι πήγε μετά στο Μεξικό. Αν έρθει στην Ελλάδα, μέχρι και εγώ θα πάρω διαρκείας. Έμαθα ότι ο Ασίς ήταν να έρθει την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα, αλλά δεν μπορούσε και το ανέβαλε».

Για το αν το έχει συζητήσει μαζί του ένα τέτοιο ενδεχόμενο:

«Ο ίδιος και ο αδερφός του θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Όλοι ερωτεύονται τη χώρα. Όταν μου λένε για τη νυχτερινή ζωή του Ροναλντίνιο, εκνευρίζομαι γιατί ο καθένας έχει τη δική του ζωή. Εδώ διασκεδάζει ο κάθε παίκτης που δεν είναι ποδοσφαιριστής και δεν θα διασκεδάσει ο Ροναλντίνιο που είναι παγκοσμίου επιπέδου. Να έρθει εδώ να προσφέρει και να παίξει αυτό που μπορεί και μετά να τον κρίνουμε. Εγώ είμαι σίγουρος πως ξέρει πότε θα το κάνει αυτό».

Για το αν έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός μαζί του:

«Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα. Πέρσι άτομα που μιλάω τον ήθελαν στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον ήθελαν κάποιοι άλλοι. Μακάρι να έρθει τώρα στον Ολυμπιακό. Θα είναι ξεχωριστός παίκτης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: