Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κούγιας: «Δώσαμε τα χέρια»


Σε προφορική συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της Λάρισας ήρθε ο Αλέξης Κούγιας, όπως δήλωσε ο δεύτερος, αναφέροντας ότι είναι έτοιμος να πάρει το ρίσκο. Τι είπε για την πιθανή συνεργασία με τον Πηλαδάκη.

Κούγιας: «Δώσαμε τα χέρια»
Έδωσε τα χέρια στη χθεσινή του συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Λάρισας, Βαγγέλη Πλεξίδα, ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής μίλησε στη «Ραδιοφωνία Κισσάβου» και τόνισε ότι απομένει μόνο να τα βρουν οι δύο πλευρές στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των οργανωμένων των «βυσσινί» και στις συζητήσεις που κάνει με τον Κώστα Πηλαδάκη, σχετικά με την «AEL FC ARENA».

Αρχικά, σχολίασε: «Ήταν μία εξαιρετική συνάντηση, με ιδιαίτερα ουσιαστικό περιεχόμενο. Ξεναγήθηκα στο αθλητικό κέντρο των Δένδρων και στη συνέχεια με υποδέχτηκε ο κ. Πλεξίδας στα γραφεία της ομάδας. Συζητήσαμε για περισσότερες από 3 ώρες και διαπίστωσα την ειλικρινή του θέληση να πουλήσει τις μετοχές. Υπάρχουν φυσικά κάποια «μικροθεματάκια», όπως αυτό της αδειοδότησης. Ήδη έχω ξεκινήσει από το πρωί να αναζητώ το πρόβλημα. Πιστεύω ότι στον κ. Πλεξίδα δόθηκαν λανθασμένες νομικές συμβουλές και παίζοντας πλέον στο δικό μου «γήπεδο», τη νομική, θα καταφέρω να δώσω λύση σε αυτό το πρόβλημα. Οφείλω πάντως να ξεκαθαρίσω ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ λειτουργεί νόμιμα βάσει του Υπουργείου Εμπορίου. Σας το λέω όμως, ότι είμαι έτοιμος να ρισκάρω την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΛ, ακόμη και αν δεν έχω όλες τις απαντήσεις που θα ήθελα».

Ερωτηθείς για το σημείο που βρίσκονται οι συζητήσεις, απάντησε: «Έχουμε δώσει τα χέρια με τον κ. Πλεξίδα, είχαμε μία προφορική συμφωνία. Αρχικά υπήρχε μία διαφορά στο τίμημα, δεν είχε καμία σχέση με αυτά που γράφτηκαν στον Τύπο, αλλά τα βρήκαμε και απομένει να μου στείλει ο κ. Πλεξίδας τον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Από τη στιγμή λοιπόν που δώσαμε τα χέρια, νομίζω ότι απλά απομένουν τα… διαδικαστικά, εκτός αν κάποια από τις δύο πλευρές, αλλάξει γνώμη».

Για τη συνεργασία που προτίθεται να έχει με τον Κώστα Πηλαδάκη: «Η συνεργασία μας θα αφορά αποκλειστικά το AEL FC ARENA και δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία αναφορικά με την ΠΑΕ. Μιλάμε καθημερινά και νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Επίσης, μίλησε για τις αντιδράσεις των οργανωμένων: «Οι οργανωμένοι οπαδοί μίας ομάδας είναι μέρος της ποδοσφαιρικής γιορτής και πολλές φορές «βάζουν πλάτη». Τους θέλουμε στο πλευρό μας και να ξέρετε ότι έχω πέσει θύμα «σκόπιμης παραπληροφόρησης» για τις σχέσεις μου με τους οργανωμένους. Ρωτήστε τους Blue Vayeros του ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να παρακολουθώ μαζί τους τα εκτός έδρας ματς, για να μπορώ να τους προφυλάσσω κιόλας. Αν με καλέσουν, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω μαζί τους. Πιστεύω όμως ότι ο χρόνος θα λύσει και αυτό το πρόβλημα και φυσικά οι ενέργειες από τη δική μας πλευρά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: