Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Σηφάκης: «Ακολουθούμε το όραμά μας για τον ΟΦΗ»


Τις επαφές που γίνονται στον ΟΦΗ με παίκτες και προπονητές σχολίασε ο Αντύπας Σηφάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, υπογραμμίζοντας πως ο λόγος που ανέλαβε η νέα διοίκηση είναι να δει τον σύλλογο να γιγαντώνεται

Σηφάκης: «Ακολουθούμε το όραμά μας για τον ΟΦΗ»
Τις κινήσεις που γίνονται μέχρι τώρα στον ΟΦΗ, αλλά και τον στόχο της άμεσης ανόδου απ’ την Γ’ Εθνική σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Αντύπας Σηφάκης.

Ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει τεθεί και στο κοινό όραμα που έχουν τα μέλη της νέας διοίκησης, ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που γίνονται με παίκτες και προπονητές. «Μέχρι αύριο θα υπάρχουν ανακοινώσεις», τόνισε.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη:

Για τον λόγο που ανέλαβαν τον ΟΦΗ: «Ο λόγος ήταν απλός. Δεν θέλαμε να επιτρέψουμε να χαθεί ο ΟΦΗ».

Για τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα: «Δεν έχει λήξει το θέμα του προπονητή. Είμαστε στην τελική ευθεία πλέον. Τις τελευταίες μέρες γίνονται οι τελευταίες επαφές με τους δύο, τρεις προπονητές με τους οποίους φτάσαμε στην τελική ευθεία. Ενδεχομένως σήμερα και σίγουρα μέχρι αύριο θα έχει λήξει το θέμα. Με τον Νίκο Νιόπλια άρχισε και τελειώσει αμέσως. Μας είπε ότι δεν θα ήθελε να έρθει στην Γ’ Εθνική. Ίσως καθυστέρησε λίγο να μας το πει, αλλά τελείωσε. Ψάχνουμε κάτι ανάλογο».

Για τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος απ’ τη νέα διοίκηση: «Ο κόσμος περιμένει από μας αυτό που είπαμε ξεκάθαρα. Η ομάδα θα μπει σε μια άλλη μορφή διοίκησης. Θα ακολουθήσουμε το όραμα μας για τον ΟΦΗ μας. Ξεκινάμε από χαμηλά, πλέον, θα δώσουμε τέτοια δυναμική στην ομάδα ώστε να φανεί πως ο στόχος μας είναι να την επαναφέρουμε γρήγορα στην κατηγορία που μεγαλούργησε επί δεκαετίες, αλλά και να κρατηθεί σ’ αυτήν».

Για τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η ομάδα: «Γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν είναι απλό, όμως είμαστε άνθρωποι που στη ζωή μας έχουμε παλέψει σε δύσκολα πράγματα. Το στοίχημα είναι ότι έχουμε το ίδιο όραμα όλοι. Δεν είπαμε πως θα ανεβάσουμε τον ΟΦΗ αμέσως, όμως απ’ την Γ’ Εθνική ο στόχος είναι να φύγει αμέσως. Στην Β’ Εθνική, βέβαια, η πορεία εξαρτάται από πολλά πράγματα. Ίσως πέσουμε απέναντι σε άλλες φιλόδοξες ομάδες με ισχυρούς ανθρώπους κόντρα στους οποίους θα παλέψουμε για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Για το αν υπάρχει το περιθώριο να μπουν νέα άτομα στο διοικητικό σχήμα: «Είμαστε ανοιχτοί σε διεύρυνση, με ένα προαπαιτούμενο. Όποιος έρθει μαζί μας θα έχει το ίδιο όραμα με εμάς. Να αγαπάει τον ΟΦΗ, το καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα για να διεκδικήσουμε μόνο μες στο γήπεδο την άνοδο. Ένας τέτοιος άνθρωπος, που δεν θα θεωρήσει ότι κάνει μπίζνες με το σωματείο, είναι μέρος της ομάδας».

Για τη συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ: «Σήμερα ο δικηγόρος μας κ. Γρηγορίου, τελειώνει το κείμενο που θα συνυπογράψουμε με τον Ερασιτέχνη. Είμαστε σε πλήρη συνεργασία. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα συμμετάσχει σε μόνιμη βάση στις συνεδριάσεις. Δεν έχουμε απολύτως καμία διαφορά. Έχουμε τον ίδιο σκοπό και ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο».

Για τις επαφές με παίκτες: «Έχουμε ξεκινήσει κάποιες επαφές, όμως θεωρήσαμε σωστό οι παίκτες να ανακοινωθούν απ’ τον προπονητή, αφού πρώτα τους εγκρίνει. Ίσως γίνει από αύριο το βράδυ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: