Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Η πρόταση Ολυμπιακού σε Σλούκα!!

Τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, χαμηλότερες σε σχέση με την πρόταση του Παναθηναϊκού, προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Κώστα Σλούκα, σύμφωνα με το Eurohoops. Στο κόλπο πάντα και η Φενέρ.

Η πρόταση Ολυμπιακού σε Σλούκα
Αν και για την Τρίτη είναι προγραμματισμένο το κρίσιμο ραντεβού της διοίκησης του Ολυμπιακού με την πλευρά του Κώστα Σλούκα, εντούτοις ήδη βγήκε στη δημοσιότητα η πρόταση που φέρεται να έχει κατατεθεί στον παίκτη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Eurohoops, οι Πειραιώτες προσφέρουν στον Έλληνα γκαρντ νέο τριετές συμβόλαιο με τις συνολικές απολαβές για αυτό το διάστημα να φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ. Ουσιαστικά κάτι παραπάνω από 650.000 ευρώ για κάθε χρόνο της νέας συνεργασίας, αν επιτευχθεί.

Στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές, αναμένεται να αποσαφηνιστούν τα θέλω και κατά πόσο η προσφορά αυτή ικανοποιεί τον διεθνή γκαρντ. Είναι αλήθεια πως ο τελευταίος, σε μια ώριμη πλέον ηλικία και με αρκετές παραστάσεις στην... πλάτη του επιθυμεί να κάνει το πρώτο «γερό» συμβόλαιό του. Οι διαπραγματεύσεις λογικά θα τραβήξουν μερικές μέρες, έως ότου ο Σλούκας δώσει την απάντησή του.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει... ρελάνς και προσφέρει πλέον στον διεθνή άσο... βασιλικές αποδοχές ύψους 4 εκατ. ευρώ για ισάριθμες σεζόν με την πράσινη φανέλα. Πάντα στο προσκήνιο είναι και η Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς που θέλει τον παίκτη και περιμένει να δει πώς θα κυλήσει η κατάσταση με τον Ολυμπιακό για να κάνει το... μπάσιμό της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: