Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

«Θέλει Κάτσε η Ουντινέζε»


Στο στόχαστρο της Ουντινέζε βρίσκεται ο Έργκους Κάτσε σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα που εκθειάζουν τον Αλβανό μέσο για τις εμφανίσεις του με την Εθνική και κυρίως για το γκολ κόντρα στην Γαλλία.

«Θέλει Κάτσε η Ουντινέζε»
Για ενδιαφέρον της Ουντινέζε προς τον Έργκους Κάτσε κάνει λόγο η ιταλική σελίδα «Mundoudinese.it», η οποία στάθηκε στην ιδιαίτερη εμπειρία που έχει ο Αλβανός μέσος με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την Εθνική, ενώ σχολίασε το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Εθνική Γαλλίας.

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια Ευρώ, ποσό που βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με τα οικονομικά δεδομένα της Ουντινέζε.

«Ο Κάτσε μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο»
Για την απόδοση του 23χρονου μέσου μίλησε στην σελίδα και ο Τζιάνι Ντε Μπιάσι, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι παίκτης με τεράστια προσωπικότητα, παρά το νεαρό της ηλικίας του και έχει ήδη εκτεταμένη εμπειρία από διεθνή παιχνίδι και με την Εθνική και με τον ΠΑΟΚ», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:

«Προτιμάει να παίζει στο κέντρο, έχει ξεκάθαρη κλάση και ταλέντο στα στημένα. Επίσης έχει μια οπτική στο παιχνίδι του που δεν είναι συνηθισμένη για έναν παίκτη της ηλικίας του».

Όσο για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα είπε: «Νομίζω πως ναι. Μπορεί εύκολα να παίξει σε υψηλό επίπεδο με ομάδες όπως η Φιορεντίνα, η Σαμπντόρια και η Ουντινέζε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: