Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Τα διεθνή φιλικά του Αστέρα Τρίπολης!! (video)

Αφιέρωμα στα τέσσερα διεθνή φιλικά που έχει δώσει η ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια, με αφορμή την επικείμενη έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν, έκανε η ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης.

Τα διεθνή φιλικά του Αστέρα Τρίπολης (video)
Πριν από δέκα χρόνια χρονολογείται το πρώτο διεθνές φιλικό του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με το αφιέρωμα που έκαναν οι Αρκάδες στην ιστοσελίδα τους εν όψει της επικείμενης έναρξης της προετοιμασίας.

Από τότε ακολούθησαν άλλες τρεις φιλικές αναμετρήσεις και η ομάδα κατάφερε να διαπρέψει και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά το αφιέρωμα

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ 2-1
Το πρώτο διεθνές φιλικό παιχνίδι στην ιστορία του Αστέρα έγινε στις 20 Φεβρουαρίου 2006. Ο Αστέρας, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, φιλοξένησε την πολωνική Ρουχ Χορζόφ και στο περιθώριο του αγώνα βραβεύτηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ο Κριστόφ Βαζέχα για τη συνολική του προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ στο 40ο λεπτό με πλασέ του Παντελιάδη και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 48' με το Γκούιλογκ. Το τελικό 2-1 υπέρ του Αστέρα διαμόρφωσε στο 77' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κατσαρός.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπατής (46' Λυμπερόπουλος), Ανδριαδάκης (46' Σοάρες), Γκόλιας, Κεφαλάς (46' Χατζόπουλος), Βαγγελόπουλος, Κονέ, Αντωνόπουλος, Παντελιάδης (46' Κατσαρός), Κουμπής (58' Μανωλακάκης), Ροζάριο (46' Αντράντε), Μισέλ.

ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ: Πάσνικ, Πέτας (65' Μπάρτνικ), Κλάτσκα (46' Μπάραν), Στάροβιτς (65' Σμαρζύνσκι), Μπαλούλ, Πουλκόφσκι (65' Μπόνκ), Φοζμάντσουκ (72' Μπάστα), Σρούτφα, Μπιζάσκι (46. Μικουλένας).

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΠΡΙΖ 0-0
Στις 9 Αυγούστου 2008 το διεθνές φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Αστέρα και της Μπριζ που έγινε στην Τρίπολη έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τον Αστέρα να ικανοποιεί με την εμφάνιση του τους πάνω από 3.500 θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες. Με τη φανέλα του Αστέρα αγωνίστηκε για τελευταία φορά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αμπάρης, Εστέβες (46' Φλάβιο), Μαρσελάο, Οφρυδόπουλος (1' Λαζαρίδης), Ζεάν Κάρλος (68' Ζορζίνιο), Μιλάνο, Νταμόντε, Καρντόσο (64' Φιλομένο), Φελίσιο (64' Καμπούροφ), Τσέζαρεκ (64' Κανακούδης), Ουριμπάρι (46' Ζαϊρί)

ΜΠΡΙΖ: Ντε Βλίγκερ, Τζέφρι (53' Τσάβες Καστίγιο), Έβενς, Κλουκόφσκι, Κλέμεντ, Σονκ (74' Τζόκιτς), Ακπάλα, Γκέρερτς (74' Λέκο), Μέους (74' Καπόν), Ντέμετς, Αλκαράζ.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ 0-1
Τα δύο επόμενα φιλικά έγιναν επί αυστριακού εδάφους, στα πλαίσια της προετοιμασίας του Αστέρα για το πρωτάθλημα της Super League, αλλά και των προκριματικών του Europa League, που έμελλαν να οδηγήσουν τον Αστέρα στους ομίλους της ευρωπαϊκής αυτής διοργάνωσης.

Στις 3 Ιουλίου 2014, ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 1-0 από τη Γερμανική Δυναμό Δρέσδης στο γήπεδο του Γιένμπαχ της Αυστρίας, με γκολ που σημείωσε στο 61’ ο Κομβάλιους με κοντινό πλασέ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Λούι (46’ Κιτόκο), Κυριακόπουλος (46’ Παντελιάδης), Ζησόπουλος (46’ Σανκαρέ), Γκόιαν (65’ Καστριτσέας), Κουρμπέλης (46’ Τσοκάνης), Μηλιώτης (46’ Παπαχρήστος), Ουσέρο (46’ Τριανταφύλλης), Μπαράλες (46’ Νίκο Φερνάντεθ), Ντε Μπλάσις (33’ Μουνάφο), Μπακασέτας.

ΔΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ: Σόλτζ, Έρτμαν, Χέφελε, Χάρτμαν, Τεξέιρα, Κομβάλιους (69' Μπάουμαν), Τούρκχολτζ, Ευάρτζογκιτζ (46' Βουτσάι), Κοχ (58' Φίελ), Στεφάνιακ, Βόκαχ (71' Μίλντε).

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΙΜΠΡΑΜ 1-1
Τρεις μέρες αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου 2014, στην Αυστριακή πόλη Χότσφλιτζεν ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Τσέχικη Πρίμπραμ. Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 23' με ένα εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε ο Τάσος Μπακασέτας με δυνατό σουτ από 30 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί "παράθυρο" του Ντε Βάις. Η Πρίμπραμ ισοφάρισε στο 30ο λεπτό όταν μετά από φάουλ του Ντανόσκι, ο Ντε Μπλάσις στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή κάνοντας το 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Κιτόκο (46' Λούι), Παντελιάδης (46' Παπαχρήστος), Ζησόπουλος (58' Σανκαρέ), Γκόιαν, Κουρμπέλης (58' Τσοκάνης), Νίκο Φερνάντεθ (46' Μουνάφο), Ουσέρο, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (62' Μηλιώτης).

ΠΡΙΜΠΡΑΜ: Ντε Βάις, Σους, Χαλόφσκι, Ινάνιτσεκ, Χούσαρ, Μάρες, Ρίλικ, Κρέτσεκ, Τζεμάν, Ντανόσκι, Κράουτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμα και οι: Ράτζικ, Ρέταζερ, Ματελού, Λέβου, Παρτσάλ, Μπάρακ, Σούτσαν, Σβανκάρα, Σέτιτσα, Βόισακ.

Δείτε το σχετικό βίντεο



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: