Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Πάλι χωρίς Καντέρ η Τουρκία!!

Απών από την εθνική Τουρκίας σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση θα είναι ο Ενές Καντέρ. Εκτός προεπιλογής για το Ευρωμπάσκετ άφησε τον σέντερ της Θάντερ ο Εργκίν Αταμάν.

Πάλι χωρίς Καντέρ η Τουρκία!
Ο Ενές Καντέρ δεν συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Τουρκίας για το Ευρωμπάσκετ. Ο σέντερ της Θάντερ είναι μονίμως απών τα τελευταία χρόνια λόγω διάφορων δικαιολογιών, ωστόσο φέτος που δήλωνε διαθέσιμος ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να μην τον καλέσει για να μη διαταράξει τις ισορροπίες στην ομάδα, αλλά και για παραδειγματισμό. Εκτός έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Εμίρ Πρέλτζιτς, ενώ κανονικά παρόντες είναι οι άλλοι τρεις ΝΒΑερ, όπως και ο Μπόμπι Ντίξον που θα πρόσφατα απέκτησε τουρκική υπηκοότητα.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Τουρκίας, που στην πρώτη φάση αντιμετωπίζει Σερβία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Ισλανδία στο Βερολίνο: Μπιρκάν Μπατούκ, Τσεντί Οσμάν, Ντογκούς Μπαλμπάι, Φουρκάν Κορκμάζ, Εμιρτσάν Κοσούτ (Αναντολού Εφές), Μαξίμ Μουτάφ Τσαν (Μπάνβιτ), Χουσεΐν Γκοκσενίν Κοκσάλ (Νταρουσάφακα), Καρτάλ Οζμιζράκ (Εσκίσεχιρσπορ), Ογκούζ Σαβάς, Σεμίχ Ερντέν, Μελίχ Μαχμούτογλου, Κενάν Σιπάχι (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Σινάν Γκιουλέρ (Γαλατάσαραϊ), Μπόμπι Ντίξον, Μπόμπι Ντίξον, Ακίφ Εγκεμέν Γκιουβέν (Καρσίγιακα), Σαμέτ Γκεγίκ (Τόφας), Ερσάν Ιλιασόβα (Ντιτρόιτ Πίστονς), Ομέρ Ασίκ (Πέλικανς), Φουρκάν Αλντεμίρ (Σίξερς). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: