Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μείνει ο Γιουλ»


Οι… σειρήνες από τους Ρόκετς έχουν φτάσει ήδη στα αυτιά του Σέρχιο Γιουλ, ωστόσο άνθρωπος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε πως η «βασίλισσα» θα κάνει τα πάντα προκειμένου να παραμείνει ο διεθνής γκαρντ.

«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μείνει ο Γιουλ»
Μετά την ολοκλήρωση των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος θα γίνει γνωστό το μέλλον του Σέρχιο Γιουλ. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Ρόκετς «χρυσώνουν» το διεθνή γκαρντ για να μετακομίσει στο NBA και να αφήσει ύστερα από το 2007 τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρ’ όλα αυτά, στη «βασίλισσα» δεν προτίθενται να αφήσουν έτσι… απλά τον Σέρχιο Γιουλ να αποχωρήσει, δηλώνοντας αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι είναι εφικτό προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει. Ο Ισπανός γκαρντ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τους Μαδριλένους και η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ.

«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μείνει ο Γιουλ», δήλωσε αρχικά ο δεύτερος αντιπρόεδρος της Ρεάλ, Εδουάρδο Φερνάντες ντε Μπλας, για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσει και το… συναισθηματικό στοιχείο για πείσει το διεθνή γκαρντ να μείνει: «Όλοι τον θέλουν εδώ και εμείς το θέλουμε ακόμη περισσότερο. Ξέρουμε πως είναι χαρούμενος στην ομάδα και στην πόλη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: