Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ο σκληρός αποχαιρετισμός του Τζίτζι Μπουφόν…!!

Από παιδί στην Πάρμα, ο Τζίτζι Μπουφόν αποχαιρέτησε μέσω facebook την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, που πλέον θα παίζει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Ο σκληρός αποχαιρετισμός του Τζίτζι Μπουφόν…
Ένα παιδάκι 13 ετών μόλις ήταν ο Τζίτζι Μπουφόν όταν πέρασε για πρώτη φορά την πύλη των Ακαδημιών της Πάρμα, ενώ στα 17 του και για 6 χρόνια (1995-2001) φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας συνδυάζοντας το όνομά του με την καλύτερη –ίσως- περίοδο στην ιστορία της ομάδας.

Με τους «παρμέντσι» να φτάνουν από το ζενίθ εκείνων των χρόνων στο απόλυτο ναδίρ και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους πήρε θέση στο «δράμα» με ένα μήνυμα μέσω facebook προς τους οπαδούς, με τους οποίους έδωσε ξανά ραντεβού κάποια στιγμή στο μέλλον στη Serie A.

«Ολοκληρώθηκε χθες η εκατονταετής ιστορία της Πάρμα. Το να εκφράσω άλλη μια φορά την αγάπη και το δέσιμό μου με το κίτρινο και το μπλε χρώμα θα ήταν περιττό. Ακόμη κι έτσι, δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι αυτήν την πόλη και τους οπαδούς της. Θέλω να τους σφίξω το χέρι και να μας ευχηθώ να ξαναδούμε την ομάδα ξανά στη Serie A. Σας αγαπώ πολύ και θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου!!! Γεια σας σταυροφόροι… Τα λέμε σύντομα!!!»

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: