Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

«Η Άρσεναλ μπορεί πλέον να πάρει οποιονδήποτε παίκτη»!

Την οικονομική δυναμική που έχει πλέον η Άρσεναλ θέλησε να περιγράψει με τον πλέον κατανοητό τρόπο ο εκ των συμβούλων των «κανονιέρηδων», Λορντ Χαρις, σε συνέντευξή του στη «Daily Mail». «Αν το θέλει ο Βενγκέρ, υπάρχουν 200 εκ. για μεταγραφή», δήλωσε χαρακτηριστικά!
Τα οικονομικά «πέτρινα» χρόνια της Άρσεναλ ανήκουν στο παρελθόν. Η κατασκευή του «Εμιρεϊτς», ήταν λογικό να περιορίσει τις... σπατάλες στο μεταγραφικό παζάρι, παρόλο που η ομάδα παρουσιαζόταν ανταγωνιστική.
Στην παρούσα φάση όμως, μόνο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ένας εκ των συμβούλων των «κανονιέρηδων», ο Λορντ Χαρις, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη «Daily Mail», φρόντισε να επισημάνει πως πλέον ο Λονδρέζικος σύλλογος έχει πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσει όποιον παίκτη επιθυμεί, αρκεί να τον θέλει και ο Αρσέν Βενγκέρ. Αυτή τη στιγμή μάλιστα, το αποθεματικό της Άρσεναλ για μεταγραφές, αγγίζει τα 200 εκ. λίρες!
«Η οικονομική μας δύναμη όταν μετακομίσαμε στο Έμιρεϊτς ήταν μικρή, αλλά τώρα είμαστε πολύ πιο ελεύθεροι. Μπορούμε να πάμε στην αγορά και πιθανότατα να πάμε να αγοράσουμε οποιονδήποτε παίκτη στον κόσμο, εκτός από 5-6 που δεν αγοράζονται. Στα ταμεία, υπάρχουν πάνω από 200 εκ. λίρες. Μπορείς να πεις στον Αρσέν ότι δεν έχουμε χρήματα και να μην ανησυχήσει ή να του δώσεις 100 εκ. λίρες και ίσως να μην τα ξοδέψει», δήλωσε αρχικά.
«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν πλάνα για την απόκτηση κάποιου, εκτός αν ο Βενγκέρ βρει έναν πραγματικό σούπερ-σταρ όπως ο Εζίλ ή ο Σάντσες. Αναζητά έναν τέτοιον, αλλά δεν είναι πολλοί διαθέσιμοι. Θα τον στηρίξουμε να σπάσει το ρεκόρ του συλλόγου. Εάν τον θέλει, θα μπορούσε να τον έχει. Εκτός από τον Μέσι και τον Ρονάλντο, θα μπορούσε να έχει οποιονδήποτε παίκτη. Πιθανότατα θα σπάγαμε το μεταγραφικό μας ρεκόρ για να πάρουμε τον παίκτη που θέλει», προσέθεσε.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: