Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Πιθαρούλης, ο 15ος στον ΟΦΗ!!

Το 15ο κομμάτι στο παζλ του ρόστερ για την επόμενη σεζόν μπήκε στον ΟΦΗ, με την απόκτηση του Γιώργου Πιθαρούλη απ’ την Επισκοπή.

Πιθαρούλης, ο 15ος στον ΟΦΗ
Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Πιθαρούλης, ο οποίος αποτέλεσε την 15η μεταγραφή των Κρητικών.

Ο 25χρονος μέσος είχε περάσει ξανά απ’ τους «ασπρόμαυρους» για δύο χρόνια το 2007, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Football League με τη φανέλα της Επισκοπής.

Η ανακοίνωση:

«Στην 15η μεταγραφή του προχώρησε την Παρασκευή (24/7) ο ΟΦΗ καθώς απέκτησε και τον 25χρονο μέσο Γιώργο Πιθαρούλη. Πρόκειται για μια ακόμη μεταγραφή κρητικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στην Γ Εθνική.

Ο Πιθαρούλης επιστρέφει μετά από 6 χρόνια και πάλι στον ΟΦΗ, καθώς είχε αγωνιστεί στην κρητική ομάδα σε νεαρή ηλικία (2007-2009). Να σημειωθεί ότι ο 25χρονος μέσος αγωνίστηκε εκτός από τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και στον Πανθρακικό (2009-11), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Β’ Ολλανδίας με την Χέλμοντ (2011).

Ο Πιθαρούλης βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, υπέγραψε το συμφωνητικό του και θα βρίσκεται κανονικά τη Δευτέρα (27/7) στην πρώτη της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο
».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε επαγγελματικά στο ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ είναι τεράστια ομάδα και το ξέρω πολύ καλά αυτό. Πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στην Σούπερ Λίγκ γιατί εκεί ανήκει. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και ο προσωπικός μου. Να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: