Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Κοτσόλης και μεταγραφή;

Σοβαρό πρόβλημα στη μέση φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Λουκ Στιλ, κάτι που καθιστά τον Κοτσόλη βασικό για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπριζ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφή τερματοφύλακα.

Κοτσόλης και μεταγραφή;
Στο τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε ο Στέφανος Κοτσόλης ήταν εκείνος που υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας.

Αυτό φαίνεται πως οφείλεται στο γεγονός πως ο Λουκ Στιλ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και έκανε μόνο τα… απαραίτητα στις τελευταίες προπονήσεις του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός γκολκίπερ έκανε συγκεκριμένες ασκήσεις για να μην επιβαρύνει μία μικρή κήλη που έχει στη μέση του. Αυτό το πρόβλημα, σύμφωνα με το Goal, αναγκάζει τον Γιάννη Αναστασίου να χρησιμοποιήσει τον Κοτσόλη και στον πρώτο αγώνα με την Μπριζ την ερχόμενη Τρίτη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως αν το πρόβλημα του Στιλ συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, κάτι που αυτή τη στιγμή παραμένει μία σκέψη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: