Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Έβγαλαν συμπεράσματα στη Βουλγαρία!!

Χωρίς πολλές φάσεις -και κατά συνέπεια χωρίς τέρματα- ολοκληρώθηκε το φιλικό που έδωσαν Πλατανιάς και Skoda Ξάνθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στην Βουλγαρία.

Έβγαλαν συμπεράσματα στη Βουλγαρία
Χρήσιμα συμπεράσματα -χωρίς μεγάλο θέαμα- έβγαλαν οι προπονητές Πλατανιά και Skoda Ξάνθης στο φιλικό που έδωσαν στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου πραγματοποιούν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τους Γιώργο Παράσχο και Ραζβάν Λουτσέσκου να παρατάσσουν διαφορετικές 11άδες ανά ημίχρονο.

Η σύνθεση του Πλατναιά στο πρώτο ημίχρονο: Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Τζίλβαν, Μιλούνοβιτς, Μενδρινός, Γιακουμάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σωτηρίου, Ιτούα, Δημήτρης, Μαχαμάτ, Τσιμόντζι, Τσουράκης, Πάγκαλος, ενώ από το 65? αγωνίστηκαν και οι Ζίκο Ρενάτο, Ντεντάκης, Φιγκέιρα. Σε όλο το ενενηντάλεπτο αγωνίστηκε ο Μπανανά.

Η Ξάνθη στο α’ μέρος ξεκίνησε με τους: Γκαραβέλη, Μπέρτο, Φλίσκα, Λισγάρα, Ζαραδούκα, Παπαστεριανό, Βασιλακάκη, Λουσέρο, Σολτάνι, Φασίδη και Ράνο.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας (60’ Χατζητερζόγλου), Καρυπίδης, Γουάλας, Τόμιτς, Έλτον, Νάκα, Λουσέρο (70’ Ορφανίδης), Σολτάνι (70’ Κολλαράς) και Καπετάνος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: