Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Μακ: «Η δουλειά τελείωσε νωρίς»

Στο δυνατό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ απέδωσε την πρόκριση με το εμφατικό 6-0 επί της Λοκομοτίβα ο Ρόμπερτ Μακ. «Χτίζουμε κάτι νέο», είπε για την ομάδα.

Μακ: «Η δουλειά τελείωσε νωρίς»
Ευχαριστημένος για τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Λοκομοτίβα παρουσιάστηκε ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως το δυνατό ξεκίνημα στο ματς αποδείχτηκε καθοριστικό ώστε να πετύχει ο «δικέφαλος του Βορρά» τον στόχο του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση, το αξίζαμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα, βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα για να μπούμε στους ομίλους. Έπρεπε να κερδίσουμε, δεν ήταν εύκολο αλλά πετύχαμε τρία γρήγορα γκολ και τελειώσαμε νωρίς τη δουλειά.

Χτίζουμε κάτι νέο, έχουμε νέο προπονητή και πρέπει να τον ακούμε, πρέπει να παίζουμε σε κάθε ματς όπως και σήμερα όχι όπως παίξαμε στο Ζάγκρεμπ. Ελπίζω πως σε κάθε προπόνηση θα είμαστε καλύτεροι και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για προβλήματα, όλοι μιλούσαν πέρυσι για πρωτάθλημα και τερματίσαμε πέμπτοι, στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε δυνατά και δεν θέλω να μιλάω πολύ για το τι θέλουμε να πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: