Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

«Ο Ντε Μπρόινε ήθελε να παίζει πάντα βασικός»

Αντίθετος με την πώληση του Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο η επιθυμία του παίκτη να αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι της Τσέλσι, κάτι που φυσικά δεν μπορούσε να του εγγυηθεί, ανάγκασε τον Πορτογάλο κόουτς να ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του νεαρού άσου.
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, μετά από μία εξαιρετική σεζόν με τη Βόλφσμπουργκ, έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του. Ο Ζοσέ Μουρίνιο λοιπόν θέλησε να ρίξει «φως» στην υπόθεση της παραχώρησής του, εξηγώντας τους λόγους, που ενώ δεν ήθελε, σχεδόν... αναγκάστηκε να δώσει το «οκ»για την πώληση του Βέλγου.
Οι δηλώσεις του τεχνικού της Τσέλσι:
«Ήθελα να τον κρατήσω και μου είπε ότι δεν ήταν στην προσωπικότητά του να ανταγωνίζεται για μία θέση στην ομάδα. Ήθελε μία ομάδα όπου θα ξέρει ότι μπορεί να παίζει σε κάθε παιχνίδι. Θέλει να ξέρει ότι είναι σημαντικός. Δεν ήθελε μία ομάδα που θα σκέφτεται αν θα παίζει ή όχι. Χρειάζεται αυτή την εμπιστοσύνη, χρειάζεται αυτή την ποιότητα. Χρειάζεται αυτή την ασφάλεια. Επομένως δεν ήμουν χαρούμενος όταν έφυγε».
«Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με τη Χαλ έπαιξε, στο δεύτερο με τη Γιουνάιτεντ έπαιξε. Στο τρίτο, που ήταν το Σούπερ Καπ, αποφάσισα να μην τον βάλω. Στο τέταρτο ματς ήταν στον πάγκο και δεν ήταν χαρούμενος. Μου το είπε. Δεν προπονούνταν πολύ καλά και του το είπα και μου απάντησε πως δεν μπορεί να μου προσφέρει περισσότερα γιατί έτσι είναι. Επομένως αποδέχθηκα πως αν έτσι είναι και θέλει να φύγει, είναι καλό για την Τσέλσι να κάνει ένα καλό deal».
«Δεν μου είπε ότι δεν μπορούσε να χειριστεί την πίεση. Μου είπε ότι δεν του άρεσε και πως ήθελε να παίζει σε κάθε παιχνίδι. Του είπα ότι εδώ είναι η Τσέλσι και ότι είναι πολύ νέος. Έχεις τον Αζάρ, τον Μάτα, τον Γουίλαν και τον Σούρλε, δεν μπορώ να σου υποσχεθώ κάτι τέτοιο».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: