Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ούτε ο Μαρκαριάν ταξίδεψε στη Ρωσία!!

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν δεν ταξίδεψε για τη Ρωσία για να δώσει το «παρών» στην κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ούτε ο Μαρκαριάν ταξίδεψε στη Ρωσία
Το μυστήριο σχετικά με την Εθνική ομάδα και το τι συμβαίνει με τον Σέρχιο Μαρκαριάν και τον Γιώργο Καραγκούνη παραμένει.

Χθες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία υπευθύνων της ΕΠΟ με τον «τυπάρα» στην οποία τον ενημέρωσαν να μην ταξιδέψει για τη Ρωσία εκεί που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Μαζί με αυτή την πληροφορία υπήρξε και εκείνη που ήθελε τον Σέρχιο Μαρκαριάν να ταξιδεύει αυτός για την Ρωσία.

Ωστόσο κάτι τέτοιο σήμερα δεν έγινε. Στο αεροπλάνο που μετέφερε τους εκπροσώπους της ΕΠΟ και της Εθνικής ομάδας στην Αγία Πετρούπολη δεν ήταν ούτε ο Ουρουγουανός τεχνικός ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρκαριάν είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη στην οποία υποστήριξε, ότι λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί είναι προτιμότερο να μην ταξιδέψει με την αποστολή.

Οι σχέσεις του Μαρκαριάν με τον Καραγκούνη δεν είναι καθόλου καλές πια και σε ενδεχόμενο αποχώρησης του «τυπάρα» τότε θα πρέπει να θεωρείται πιθανή η παραμονή του Ουρουγουανού στον πάγκο της ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: