Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

«Είσαι ανεπιθύμητος κ. Καλαϊτζίδη»!


Επίθεση στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη εξαπολύουν δύο σύνδεσμοι οπαδών του Άρη, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση και ζητούν να αποχωρήσει από την ομάδα και παράλληλα στέλνουν... μηνύματα σε Ερασιτέχνη κι ΕΠΟ.

«Είσαι ανεπιθύμητος κ. Καλαϊτζίδη»!

«Επειδή πιθανότατα η θέση των οργανωμένων οπαδών του ΑΡΗ να παρερμηνεύτηκε κατά την διάρκεια της Γ.Σ. του Α.Σ. θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Δύο σύνδεσμοι και συγκεκριμένα το CLUB 1914 και ο SUPER 3 τοποθετήθηκαν για τα πεπραγμένα στην ομάδα. Κάποιοι συνδεσμίτες ψήφισαν, κάποιοι πάλι όχι. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι μία τέτοια διαδικασία θα είναι ικανή να χωρίσει τον κόσμο του ΑΡΗ σε παρατάξεις, όπως γινόταν στο παρελθόν.

Γι αυτό λοιπόν σήμερα αποφασίσαμε με κοινή ανακοίνωση να λύσουμε τις απορίες όλου του κόσμου σχετικά με τις θέσεις απέναντι στον κ. Κάλας, αλλά και γενικότερα τις θέσεις μας για τον ΑΡΗ. Δηλώνουμε με σαφήνεια τα εξής:

Αυτός που θέλει να λέγεται πρόεδρος στον ΑΡΗ θα πληρώνει. Το ότι τα προηγούμενα χρόνια διοίκησαν λαμόγια και έφτασαν την ομάδα σ αυτό το σημείο δε σημαίνει ότι θα πρέπει επειδή κάποιος πληρώνει -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ- να ειναι στο απυρόβλητο.

Σαφέστατα ο καθένας, από τη στιγμή που πληρώνει, έχει το δικαίωμα της επιλογής των προσώπων που τον πλαισιώνουν. Ο ΑΡΗΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ (ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ).

Δημήτρη Καλαϊτζίδη οι μέθοδοι που χρησιμοποιείς διχάζουν τον κόσμο και θυμίζουν παλιότερες τακτικές τύπου ΣΚΟΡΔΑ… Οι απειλές σε ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ επειδή σε κρίνουν δε χωράνε στον ΑΡΗ. Γι αυτό και είσαι ανεπιθύμητος σε οποιαδήποτε θέση. Ίδιες πρακτικές αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν με σκοπό την άμεση επάνοδο της ομάδας. Και ο νοών νοείτο…

3+1 Ο κόσμος ψήφισε τον κ. Κάλας καλώς ή κακώς. Όμως η αποτυχία φέρει όνομα και αυτό είναι του Δ. Καλαϊτζίδη. Κύριε Κάλας προστάτεψε την επένδυση σου και ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ανθρώπους οι οποίοι απέτυχαν. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ίσως φαίνεται ρομαντικό σε τέτοιες εποχές, όμως κάποια πράγματα όσον αφορά τον ΑΡΗ πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτα. Αυτή είναι η θέση μας για να τελειώνουμε. Αυτό πιστεύουμε και ΔΕ σημαίνει ότι το επιβάλλουμε. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ “ΣΤΕ. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

ΥΓ: Κύριοι του Α.Σ. το ελάχιστο ποσό των 360.000 ευρώ είναι αστείο για τον απαλλαγμένο από τα χρέη ΑΡΗ. Ορίστε άμεσα ένα ποσό αντάξιο της Ιστορία της ομάδας, που επιτέλους θα την οδηγήσει στην έξοδο από το τέλμα.

ΥΓ 1: Εξυπνάκηδες της ΕΠΟ τελειώνετε με την κοροϊδία, και μη μας αναγκάσετε να ασχοληθούμε ενεργά μαζί σας.

Οι σύνδεσμοι οπαδών ΑΡΗ SUPER 3 CLUB 1914 YELLOW CLUB».

Δεν υπάρχουν σχόλια: