Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Φιλική «συντριβή» της Σίτι από τη Ρεάλ!! (vids)

Ο Πελεγκρίνι έριξε στα… βαθιά τους Χάμφρεϊς και Ντινάιερ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί 4-1 κάνοντας «σμπαράλια» την άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι.

Φιλική «συντριβή» της Σίτι από τη Ρεάλ (vids)
Η Ρεάλ Μαδρίτης «συνέτριψε» 4-1 την Μάντσεστερ Σίτι σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστραλία που παρακολούθησαν από κοντά σχεδόν 100.000 θεατές.

Ο Πελεγκρίνι αποφάσισε να «τεστάρει» τους Χάμφρεϊς και Ντινάιερ στην άμυνα, που… πελάγωσαν απέναντι στα αστέρια των Μαδριλένων και τα έκαναν μούσκεμα.

Ο Μπενζεμά με καταπληκτικό γυριστό σουτ έκανε το 1-0 στο 21', ο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κρόος και την λάθος αντίδραση του Χαρτ για να πετύχει με πλασέ το 2-0 στο 25' και ο Πέπε με κεφαλιά πέτυχε το 3-0 στο 44'.

Η ομάδα του Μπενίτεθ είχε την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις μαζεμένες αλλαγές. Οι Άγγλοι μείωσαν σε 3-1 με... ανύπαρκτο πέναλτι (ευστόχησε ο Τουρέ) αφού είχε προηγηθεί χέρι του Στέρλινγκ. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 74' από τον Τσερίσεφ που μέσα από την μικρή περιοχή απλά... έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.














Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ράφα Μπενίτεθ): Νάβας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμα. Στο β' μέρος αγωνίστηκαν οι: Νάτσο, Βαράν, Αρμπελόα, Ντανίλο, Γιορέντε, Κασεμίρο, Τσερίσεβ, Λούκας, Χεσέ, Βάσκεθ

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Ντινάιερ, Χάμφρεϊς, Κολάροφ, Ντέλφ, Γιαγιά Τουρέ, Φερνάντο, Νασρί, Σίλβα, Στέρλινγκ. Στο β' μέρος αγωνίστηκαν οι: Κλισί, Σουκουλίνι, Λόπες, Νάβας, Ρόμπερτς, Ιχεανάτσο, Ντζέκο 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: