Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Κουλούρης: «Να μην έχουμε αλλού το μυαλό μας»

Ευχαριστημένος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Λοκομοτίβα αλλά και παράλληλα προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας παρουσιάστηκε ο Ευθύμης Κουλούρης.

Κουλούρης: «Να μην έχουμε αλλού το μυαλό μας»
Χαρούμενος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ χάρη στο 6-0 κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ παρουσιάστηκε ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο νεαρός επιθετικός, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως η ομάδα δεν πρέπει να παρασυρθεί από το σκορ και να παραμείνει συγκεντρωμένη ενόψει της επόμενης ευρωπαϊκής αποστολής.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ιγκόρ Τούντορ και το κλίμα που επικρατεί στον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Κλήθηκα αμέσως μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις προπονήσεις, προσπάθησα να μπω στο κλίμα, μέρα με τη μέρα μάθαινα περισσότερα, είμαι επαγγελματίας και έπρεπε να βοηθήσω και ελπίζω να δώσω ακόμη περισσότερα στη συνέχεια.
Δεν πρέπει να κοιτάμε στο παρελθόν. Έχουμε νέο προπονητή πρέπει να τον ακούσουμε για να περάσει η φιλοσοφία του στην ομάδα. Είναι αρχή ακόμη, συνεχίζουμε σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθούμε να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε».



Ο Κουλούρης δήλωσε ακόμη…

Για τος διαφορές που έδωσε… «Είμαι μόνο μία εβδομάδα με την ομάδα, είναι νωρίς να πω πολλά, αλλά βλέπω πειθαρχία και ευχάριστο κλίμα κι αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα. Πιστεύω ότι είδα πολλά πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Θα πρέπει να περιμένουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, να είναι κοντά οι γραμμές και να βλέπουμε την συνέχεια πιο θετικά».



Για τα δύο ματς με την Λοκομοτίβα: «Ότι έγινε έγινε και στο προηγούμενο ματς και σε αυτό, δεν πρέπει να έχουμε αλλού το μυαλό μας, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε».



Για τον αντίπαλο που προτιμά: «Καμία προτίμηση, νομίζω ότι από μας κρίνεται. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να περάσουμε και να είμαστε στους ομίλους. Από εμάς θα κριθεί. Ήταν πολύ ωραίο το γεγονός ότι είχε κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές και από την επόμενη διαδικασία και θα είμαστε στους ομίλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: