Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Προς Λα Κορούνια ο Λούκας!!

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Λα Κορούνια επιμένει για την απόκτηση του Λούκας που έλαμψε στη χθεσινή πρόκριση του ΠΑΟΚ, ενώ άλλες πληροφορίες θεωρούν ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία.

Προς Λα Κορούνια ο Λούκας!
Μία ημέρα μετά την ηγετική εμφάνιση του Λούκας Πέρεθ στη νίκη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, δημοσιεύματα στην Ισπανία επαναφέρουν το ενδιαφέρον της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο σύλλογος της Γαλικίας δεν έχει παραιτηθεί από την υπόθεση του 29χρονου άσου, ο οποίος ξεχώρισε στο χθεσινό παιχνίδι στην Τούμπα, όπου είχε ένα γκολ και μία ασίστ στη νίκη (6-0) επί των Κροατών.

Οι άνθρωποι της Ντεπορτίβο φέρονται να βασίζονται στην επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του, και για αυτό τον λόγο δείχνουν αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου αναφέρουν πως δεν αποκλείεται εντός της ημέρας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις για την Λα Κορούνια στην υπόθεση του Λούκας, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει μεταπειστεί για να παραμείνει στην ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: