Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

«Κλείνει» Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός!!

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον φέρεται να είναι ο εκλεκτός για την επίθεση του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Κλείνει» Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός!
Μ’ ένα χρόνο καθυστέρηση ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον ετοιμάζεται να ρίξει άγκυρα στο Λιμάνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για την απόκτηση του 26χρονου Ισλανδού επιθετικού.

Το περασμένο καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» ασχολήθηκαν ζεστά με την περίπτωσή του (είχε μια τρομερή διετία με 53 γκολ στην Ολλανδία) ωστόσο η Χέρενφεϊν έκανε αποδεκτή την πρόταση ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ των Ισπανών.

Ένας τραυματισμός τον κράτησε λίγο… πίσω πέρυσι κλείνοντας τη σεζόν στην Primera με 2 γκολ σε 25 εμφανίσεις.

Πριν από λίγο καιρό ο παίκτης βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, φάνηκε να προχωρά η μεταγραφή του (με δανεισμό κι οψιόν αγοράς), αλλά δεν έκλεισε στον «Δικέφαλο».

Αυτός που φαίνεται τελικά να προχωρά ολοταχώς για την απόκτησή του (κάτι που προς το παρόν ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται από την πειραϊκή ΠΑΕ) είναι ο Ολυμπιακός.

Οι δύο σύλλογοι φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, κατά μία πηγή για τον δανεισμό του έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Μια εξαιρετική περίπτωση για την επίθεση των «ερυθρολεύκων» που θέλουν σύντομα να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα, συνεπώς και αυτό του φορ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: