Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Πρώτο μπόι και καμπόης με 6-0 ο ΠΑΟΚ!!

Ο Αποδυτηριάκιας σχολιάζει στον SportDog την εξάρα του Δικεφάλου απέναντι σε μία ομάδα... β' εθνικής. Το ηθικό του ΠΑΟΚ και τα ανοικτά πόδια... Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο γήπεδο δύο αντίπαλοι που φτιάχνουν ένα 2-1 στο πρώτο τους παιχνίδι και μετά από μία μόλις εβδομάδα η χαμένη ομάδα κάνει τη τούμπα νίκη, μάλιστα με σκορ 6-0. Ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ που ναι μεν η κροατική Λοκομοτίβα δεν τον βοήθησε να συνεχίσει την προετοιμασία του, αλλά του έδωσε την ευκαιρία να παραφορτώσει τις μπαταρίες ηθικού εν όψει της νέας σαιζόν.
Όπως και να το κάνεις το 6-0 σε ανεβάζει ψυχολογικά. Σου δίνει ύψος. Και βέβαια σε κάνει προσεκτικό μην τυχόν και στη συνέχεια χάσεις μπόι. Μη στραβοπατήσεις σε κάποια λακούβα. Μη ξαναγυρίσεις πίσω, από εκεί που σ’ έφερε μια τόσο μεγάλη νίκη, λέω για το 6-0. Ο ΠΑΟΚ με την εμφάνιση στο πρώτο ματσάκι έπρεπε να κάνει τον καμπόι και να πνίξει με το λάσο του, τους περίεργους ινδιάνους από το Ζάγκρεμπ.
Ασφαλώς δεν μπορείς να μιλήσεις για τον ΠΑΟΚ, να τον ζυγίσεις, όταν αντιμετώπισε ομάδα χωρίς αντίσταση. Αυτή η Λοκομοτίβα είναι στα κυβικά για μεσαία ομάδα της β’ εθνικής στην Ελλάδα. Και το ματσάκι γρήγορα εξελίχθηκε σε περίπατο. Με εύκολα γκολ. Με την Λοκομοτίβα να αρπάει τρία τεμάχια στα πρώτα κιόλας λεπτά και μετά να μη γίνεται καθόλου απειλητική και στη πιο παράλογη ποδοσφαιρική φαντασία. Η ομάδα της Κροατίας έπαιζε συνεχώς με ανοικτά τα πόδια.

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ γιατί δεν είναι Μαρινάκης, γράφει ο apodytiriakias.gr


Το παραμύθι του Σαββίδη δεν έχει δράκο και δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να μασήσει. Το πάλεψε να πείσει στη συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ3, όμως απ' ότι έμαθα δεν ίδρωσε κανενός το αυτί στον ΠΑΟΚ.
«Όλοι θα συμπεριφερθούν όπως πρέπει και θα πρέπει να με σκέφτονται σαν εφιάλτη τους. Δεν θα αφήσω να περάσουν συμπεριφορές που βλάπτουν την ομάδα», είπε ο Ιβάν. Αν ήταν ο Μαρινάκης θα είχε ένα βάρος η κουβέντα κι όχι λόγω εκτοπίσματος κιλών.
Ο Μαρινάκης είναι συνεχώς από δίπλα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Σαββίδης είναι περαστικός μια στο τόσο. Πώς να ψηθούν, λοιπόν, οι παίκτες πως ο Ιβάν θα τους τσεκουρώσει. Εχουν πειστεί αρκετοί ότι αγνοεί ακόμα και την ύπαρξή τους. Μιλάμε σοβαρά.
Δεν θυμάμαι ο Σαββίδης να έχει στείλει κανέναν παίκτη αδιάβαστο. Ή έστω να έχει τραβήξει αυτί. Οπότε σας διαβεβαιώνω ότι οι παίκτες δεν ζορίστηκαν καθόλου. Θα κοιμηθούν σαν πουλάκια και χωρίς εφιάλτες.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: