Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Δύο ματς στην Κίνα ο Παναθηναϊκός!!

Μετά από δύο χρόνια, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Κίνα, όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Δύο ματς στην Κίνα ο Παναθηναϊκός!
«Η πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρωλίγκας στον 21ο αιώνα, ο Παναθηναϊκός, επιστρέφει στην Κίνα για δύο συναρπαστικά παιχνίδια».

Με αυτή την ανακοίνωση η Ευρωλίγκα έκανε γνωστό πως οι «πράσινοι» θα παίξουν στις 28 Σεπτεμβρίου με τους Ζετζιάνγκ Λάιονς στην Χανγκζού, ενώ δύο μέρες μετά θα αναμετρηθούν με την Γκουανγκντόνγκ Τάιγκερς στο Μακάου.

Τα ματς γίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Ευρωλίγκας να επεκταθεί στην τεράστια αγορά της Ασίας και ειδικότερα της Κίνας και η επιλογή του Παναθηναϊκού δεν έγινε τυχαία. Άλλωστε το 2013 είχε παίξει με τη Φοσάν Λονγκ Λάιονς σε φιλικό.

«Είναι το δεύτερο ταξίδι μας στην Κίνα και το συναίσθημα είναι υπέροχο. Είναι τιμή για μας να εκπροσωπούμε την Ευρωλίγκα σε μια τόσο μεγάλη αγορά, για την προώθηση του μπάσκετ. Δεν ξεχνάμε πως είμαστε από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και πρέπει να είμαστε πρωτοπόροι σε τέτοιες προσπάθειες που φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ», δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος.

«Χαίρομαι γιατί ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπήσει την Ευρωλίγκα στην Κίνα και στόχος μας είναι να προωθήσουμε το μπάσκετ σε μια χώρα με δισεκατομμύρια κατοίκους, που έχει αποδείξει πως αγαπά το άθλημα. Το ξέρω καλά, γιατί έχω παίξει στην Κίνα», είπε με τη σειρά του ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Παναθηναϊκός θα είναι μέρος της ασιατικής περιοδείας μας», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: