Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Μυστακίδης: «ΠΑΟΚ για μεγάλα πράγματα»

Χαρούμενος για το γεγονός ότι η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα συνοδεύτηκε με την πανηγυρική πρόκριση επί της Λοκομοτίβα εμφανίστηκε ο Γιάννης Μυστακίδης. Δείτε το βίντεο.

Μυστακίδης: «ΠΑΟΚ για μεγάλα πράγματα»
Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα τη φετινή σεζόν, από τη στιγμή που τα πράγματα που δουλεύουν στις προπονήσεις, αρχίζουν να βγαίνουν και στο γήπεδο, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μυστακίδης μετά τη νίκη – πρόκριση επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» συνδυάστηκε με το ευρύ 6-0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 21χρονος φορ

Ο κόσμος θα μας στηρίξει και μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά μαζί. Από το πρώτο λεπτό μας έδωσε ώθηση και ψυχολογία. Έτσι καταφέραμε στο πρώτο δεκάλεπτο να πετύχουμε τρία γκολ και τον ευχαριστούμε για τη στήριξή του.

Σήμερα δείξαμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο και πιστεύω ότι με αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις αρχίζουμε να τα βγάζουμε στο γήπεδο.

Ήμουν πολύ χαρούμενος. Αυτό που κρατώ στο πρώτο μου στην Τούμπα συνοδεύτηκε από ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και πήραμε τη νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, κοιτάμε τη δουλειά μας. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο.

Δείτε το σχετικό βίντεο






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: