Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Κλείνει άμεσα τον μπακ!

Με εντατικούς ρυθμούς κινείται η ΑΕΚ για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ μετά τον τραυματισμό του Τζιοβάνι. Σε πρώτο πλάνο ο Ντίντακ για την «Ένωση», η οποία μετά θα κινηθεί για μεσοεπιθετικό.

Κλείνει άμεσα τον μπακ
Επαφές με υποψήφιους στόχους για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και τους μάνατζέρ τους έχει καθημερινά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ύστερα από τον τραυματισμό του Τζιοβάνι και το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο άσο.

Η περίπτωση του Ντιντάκ Βίλα παραμένει σε πρώτο πλάνο για την «Ένωση», όμως δεν είναι και η μοναδική που φέρεται να εξετάζει ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι η μεταγραφή του αριστερού μπακ είναι να έχει κλείσει σύντομα, στις αρχές Αυγούστου, ώστε να έχει προλάβει κάποιες προπονήσεις και να «δέσει» με τους νέους του συμπαίκτες.

Εν τω μεταξύ, το νέο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο για τον «Δικέφαλο» είναι εκείνο του 30χρονου μπακ, Ντάνιελ Πουντίλ, ο οποίος ανήκει στη Γουότφορντ που πήρε την άνοδο για την Premier League, όμως ο βρετανικός σύλλογος απέκτησε τον Χοσέ Χολέμπας και ο Τσέχος είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: